Az enyhe terhességi tünet vagy ha éppen nincs is összefügg a Hcg hormonszintjével?
Nekem nagyon magas a HCG szintem, 4+0 hetesen 650 volt, de semmit nem érzek. Nincs még "mindjártmegjön érzésem" sem.
4+2 hkm
Ez teljesen alkati kérdés, régebben a rosszullétet a HCG szinttel hozták összefőggésbe, de az újabb tanulmányok kimutatták, hogy semmi közük egymáshoz, jelenleg nem tud az orvostudomány egységes magyarázatot adni a rosszullétekre.
Nálunk a családban minden kismama megúszta a dolgot, én viszont a 6-15. hét között nagyon rosszul voltam!
Az étkezési szokásokkal ez nincs összefüggésben, ha rosszul vagy, mindentől undorotsz, ezt tapasztalatból is mondom.
Ami viszont a tiltó listán van a kismamiknál: nyers tojás és húsfélék, penészes sajtok, pasztőrözetlen tejtermékek, a tengeri herkentyűket pedig csak mértékkel lehet fogyasztani.
7-es vagyok.
Igen, tonhalat ehetsz, de abból se sokat, max 1-2 alkalommal egy héten.
Nálam változó volt, hogy mit sikerült magamba erőltetnem. Volt, hogy napokig a tejfölös tészta volt az egyetlen, amit meg tudtam enni, de volt, hogy csak narancson éltem. Szerencsére nem hánytam amúgy, viszont egyfolytában erős hányingerem volt, mindentől undorodtam, éjszaka is arra ébredtem, hogy rosszul vagyok....azt hittem sose lesz vége annak az időszaknak, nagyon el voltam keseredve. Aztán a 15. héten egyik napról a másikra múlt el, hirtelen lett étvágyam, elmúlt az a rossz érzés és tele lettem energiával. Megváltás volt az a nap! :)
Remélem te megúszod a rosszul léteket...nekem is halvány volt anno a pozitív tesztem. De szerintem ha az elkövetkező kb. 2 hétben nem lesznek tőneteid, akkor a szerencsések közé tartozol és valószínűleg nem leszel már nagyon rosszul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!