Mit csináljak, hogy ne kelljen állandóan pisilnem?
Még csak 18 hetes vagyok, de már most óránként kell pisilnem, ha sok folyadékot iszom, akkor meg 20-30 percenként. Éjszakánként is 4-5ször kelek fel. Nem vagyok felfázva és fertőzésem sincs.
Megőrülök már ettől, és a harmadik trimeszterre csak rosszabb lesz.
Tudok valamit tenni ellene?
Nem tudsz ellene tenni semmit. De szuper lesz, ha megszülsz csodálkozni fogsz, hogy "már eltelt 2-3 óra és még nem voltam pisilni" :)
Boldog babavárást! :)
Én nem tudok ez ellen tenni, ez van.
Este már direkt nem iszok, de így is 4-5x kelek éjjel, nappal meg az egy órát se bírom ki...
Úgyhogy türelem!
Velem is ugyanez a helyzet. Nekem ez volt az első "tünetem" hogy folyton pisilnem kell.
Lányomnál is ugyan ez volt. Szülés után jobb lessz.
Nekem az elmúlt hetekben lett ilyen. És mikor már vagy 5-re megyek nem is jön semmi :D
33hkm
Szia
Igazából sok mindent nem tudsz tenni a tűrésen kívül..
És valóban igazuk van az előttem válaszolóknak:) ez csak rosszabb lesz:) De azért túlélhető:)Én pl már teljesen hozzászoktam. Éjjel is kelek óránként.. Nem különösebben zavar. Pedig úton is sokat vagyunk,ott meg ugye elég korlátozottak a wc lehetőségek! Én úgy vagyok vele,hogy ez legyen a legnagyobb gond terhesség alatt.
Szép napot!
34+1 hkm
Nem tudsz tenni ellene semmit, csak hogy feltérképezed a lakóhelyed környékén az általam csak "berohanós helyek"-nek nevezett objektumokat :D
nekem a második gyereknél konkrétan betét is volt bent, mert volt hogy csurrant -cseppent...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!