Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit csináljak, hogy ne kelljen...

Mit csináljak, hogy ne kelljen állandóan pisilnem?

Figyelt kérdés

Még csak 18 hetes vagyok, de már most óránként kell pisilnem, ha sok folyadékot iszom, akkor meg 20-30 percenként. Éjszakánként is 4-5ször kelek fel. Nem vagyok felfázva és fertőzésem sincs.

Megőrülök már ettől, és a harmadik trimeszterre csak rosszabb lesz.

Tudok valamit tenni ellene?

2014. nov. 3. 09:47
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudsz ellene tenni semmit. De szuper lesz, ha megszülsz csodálkozni fogsz, hogy "már eltelt 2-3 óra és még nem voltam pisilni" :)

Boldog babavárást! :)

2014. nov. 3. 09:50
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ez egy ilyen időszak és tényleg csak rosszabb lesz. Én a vége felé óránként jártam éjszaka is, borzasztó volt.
2014. nov. 3. 09:52
 3/9 anonim ***** válasza:

Én nem tudok ez ellen tenni, ez van.

Este már direkt nem iszok, de így is 4-5x kelek éjjel, nappal meg az egy órát se bírom ki...

Úgyhogy türelem!

2014. nov. 3. 09:57
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem tudsz mit tenni. Ha pedig tudatosan keveset iszol, még rosszul is lehetsz. Szóval ezzel ne is próbálkozz. Ez ezzel jár, sajnos.
2014. nov. 3. 09:58
 5/9 Nyuszmoo ***** válasza:
Vigyázz ezzel a kevés ivással, mert várandósan többet is kell innod. Szívás tudom, de ki kell bírni.
2014. nov. 3. 10:20
 6/9 anonim ***** válasza:

Velem is ugyanez a helyzet. Nekem ez volt az első "tünetem" hogy folyton pisilnem kell.

Lányomnál is ugyan ez volt. Szülés után jobb lessz.

2014. nov. 3. 10:37
 7/9 anonim ***** válasza:

Nekem az elmúlt hetekben lett ilyen. És mikor már vagy 5-re megyek nem is jön semmi :D

33hkm

2014. nov. 3. 10:38
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia

Igazából sok mindent nem tudsz tenni a tűrésen kívül..

És valóban igazuk van az előttem válaszolóknak:) ez csak rosszabb lesz:) De azért túlélhető:)Én pl már teljesen hozzászoktam. Éjjel is kelek óránként.. Nem különösebben zavar. Pedig úton is sokat vagyunk,ott meg ugye elég korlátozottak a wc lehetőségek! Én úgy vagyok vele,hogy ez legyen a legnagyobb gond terhesség alatt.

Szép napot!

34+1 hkm

2014. nov. 3. 10:51
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem tudsz tenni ellene semmit, csak hogy feltérképezed a lakóhelyed környékén az általam csak "berohanós helyek"-nek nevezett objektumokat :D

nekem a második gyereknél konkrétan betét is volt bent, mert volt hogy csurrant -cseppent...

2014. nov. 3. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!