Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Állandóan édességet ennék....

Állandóan édességet ennék. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Émelygek szinte egész nap, hiába eszek, semmi nem jó, néha elkap tôle a hányinger. Viszont az édességtôl megnyugszik a gyomrom egy kisidôre. Mit kéne csinálnom? Mégsem ehetek folyton édességeket.
2014. szept. 9. 18:03
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
70%
En is azt csinalom. Tudom, hogy nem jo...de kell!!!!!
2014. szept. 9. 18:06
 2/16 A kérdező kommentje:
Utána sokkal jobban érzem magam. A Sparos csokitorta szelet a mindenem. :D
2014. szept. 9. 18:09
 3/16 anonim ***** válasza:
23%
Azt akarod, hogy 5-6kgos gyereket szülj? Akkor állítsd le magad!
2014. szept. 9. 18:18
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

No én szültem 5kg-os gyereket, de a cukorhoz semmi köze nem volt :)

Egyébként a vitaminok hiánya csinál ilyen dolgokat, amiket írsz, kezd el rendezni ezt a problémát.

2014. szept. 9. 18:24
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

A citrusfélék is nagyon jó gyomornyugtatók.

Próbáld ki édesség helyett.

2014. szept. 9. 18:29
 6/16 anonim válasza:
100%
Hány éves vagy? Ez normálisnak számít fejlődő korban, de azért vigyázz vele. Vegyél édesített termékeket, pl. xilittel, nádcukorral, steviával. Megéri. :)
2014. szept. 9. 18:31
 7/16 anonim ***** válasza:
80%

Szia!

Annyira féltem/félek,hogy most én leszek a gonosz válaszoló,de hátha segítek a kedves kérdezőnek még ha nyers is leszek!!

Kérlek NE zabálj ennyi édességet!!! Neked se és a babának sem jó ha egyoldalúan csak édességet eszel! Valóban állhat vitamin hiány a háttérben! Kezdj el vitamint szedni és kiegyensúlyozottan táplálkozni hisz most erre van a leginkább szükség!

Arról nem is beszélve,hogy ha ezt így folytatod végig akkor 100Kg-os leszel ami igen csak megnehezíti mind a szülés mind a várandósságodat.. És még az sem kizárt,hogy terhességi cukros leszel... Na akkor viszont kösd fel a gatyád sztem! Egyél édesség helyett (ha már annyira kívánod) pl gyümölcsöket.. Most még mindenféle finom gyümi beszerezhető és enyhíted a csoki és egyebek utáni vágyad és még egészséges is!! Bocsi ha hosszú lett!!

2014. szept. 9. 18:31
 8/16 anonim ***** válasza:
44%

Tényleg.... Egyáltalán várandós vagy? :)

Mert azt nem írtad :)

Mind1 is... Ne zabálj sok édességet.... Mert egészségtelen... Ha az vagy ha nem!!

2014. szept. 9. 18:34
 9/16 A kérdező kommentje:
Nem eszek állandóan, azt a sütit is eddig 1x ettem, szombat óta ma ettem elsônek édességet, most sem sokat. Feltalálták az önuralmat is. :) Csak gondoltam hátha van rá praktika, hogy ez csituljon. És még nagyon az elején járok. :) De mióta pozitív lett a tesztem, az orvos meg megerôsített minden hülyeség elôjött rajtam. Elméletileg 8. hét. :D De nem értem, hogy pár sorból miért gondoltátok, hogy mert ez lenyugtatja a gyomromat, akkor nekiállok mértéktelenül habzsolni.
2014. szept. 9. 18:43
 10/16 anonim ***** válasza:
74%
,,Ne zabálj...'' ez aztán a kedves hozzászólás. Kedves kérdező! Engem tuti lepontoznak, de nem igazán érdekel. Terhességem alatt nem volt olyan nap, hogy ne ettem volna csokit. Nem is egyet... Sokat híztam, de nem lettem 100 kg. Jól esett, jól is éreztem magam. A babám 3700 grammal es 56 cm-el született egészségesen. Egyél, ha jól esik! De azért óvatosan :-)
2014. szept. 9. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!