Állandóan édességet ennék. Mit csináljak?
No én szültem 5kg-os gyereket, de a cukorhoz semmi köze nem volt :)
Egyébként a vitaminok hiánya csinál ilyen dolgokat, amiket írsz, kezd el rendezni ezt a problémát.
A citrusfélék is nagyon jó gyomornyugtatók.
Próbáld ki édesség helyett.
Szia!
Annyira féltem/félek,hogy most én leszek a gonosz válaszoló,de hátha segítek a kedves kérdezőnek még ha nyers is leszek!!
Kérlek NE zabálj ennyi édességet!!! Neked se és a babának sem jó ha egyoldalúan csak édességet eszel! Valóban állhat vitamin hiány a háttérben! Kezdj el vitamint szedni és kiegyensúlyozottan táplálkozni hisz most erre van a leginkább szükség!
Arról nem is beszélve,hogy ha ezt így folytatod végig akkor 100Kg-os leszel ami igen csak megnehezíti mind a szülés mind a várandósságodat.. És még az sem kizárt,hogy terhességi cukros leszel... Na akkor viszont kösd fel a gatyád sztem! Egyél édesség helyett (ha már annyira kívánod) pl gyümölcsöket.. Most még mindenféle finom gyümi beszerezhető és enyhíted a csoki és egyebek utáni vágyad és még egészséges is!! Bocsi ha hosszú lett!!
Tényleg.... Egyáltalán várandós vagy? :)
Mert azt nem írtad :)
Mind1 is... Ne zabálj sok édességet.... Mert egészségtelen... Ha az vagy ha nem!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!