Mit tegyek állandóan az édességet kívánom?
Figyelt kérdés
9 hetes terhes vagyok és állandóan édességet ennék főleg fagyit és tortákat.csak az a baj,hogy én mivel nem keresek nem tudom megvenni,párom meg nem mindig veszi meg én meg majd megőrülök ha nem ehetek amit megkívánok.nem tudna valaki valami tanácsot adni hogy mit tegyek hogy ne kívánják annyira?2013. aug. 14. 17:37
1/5 anonim válasza:
A kívánás ellen nem sokat tehetsz. Max. igyál egy pohár kakaót, vagy egyél egy almát. Esetleg otthon süthetsz sütit, az olcsóbb.
Nem bírom ki, hogy meg ne jegyezzem, ha édességre nincs pénzetek, a babára hogy lesz?!
2/5 A kérdező kommentje:
Azt majd mi tudjuk.és amúgy se azt írtam h nincs rá pénzünk csak nekem nincs.attól mert párom nem mindig veszi meg nem azt jelenti h azért mert nincs rá való.
2013. aug. 14. 20:12
3/5 anonim válasza:
Jesszus,no komment a párodra.Ezek után túl sok mindent nem lehet tanácsolni.Szokd meg,hogy nem kapsz semmit,a kívánósság egy természetes dolog,azon változtatni nem tudsz,ahogy pl. a sűrű pisilésen sem,ez nem elhatározás kérdése.
4/5 anonim válasza:
Én kakót szoktam inni vagy csinálok tejbegrízt. Néha egy csokit eszem.
5/5 A kérdező kommentje:
Igen én is tejbegrízt szoktam csinálni
2013. aug. 27. 12:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!