Állandóan sírhatnék jön rám ha vmi kis dolog is történik, kedvetlen vagyok. Másnak is volt ilyen szülés előtt? Ez hormonális lehet?
Akár mikor szülhetek és állandó sírhatnékkal küzdök, nem is a baba miatt , csak nem úgy alakúltak a dolgaink ahogy azt a babavárásra terveztük..(anyagiak pl)..és elég nehéz 1 év van mögöttünk amúgy is...
Ezek a dolgok a pár napja sokkal inkább lehangolnak mint eddig, sokkal drasztikusabbnak látom, minden hülyeség miatt sírnék , ráadásúl már nagyon nehezen viselem a 40 fokot és hogy óriási vagyok...
Ti is voltatok így ? ez hormonális lehet ?
köszi a válaszokat!!
hányadik hétben jársz?
nekem is voltak ilyen "rohamaim"... :)
párom pl nem akart összebújni velem (pedig nagyon kívántam volna), mert féltette a babát. akárhányszor bepróbálkoztam, mindig pattintott, ugye nem is kell mondanom, hogy minden alkalommal bőgtem. akkor reklámokon elsírtam magam.
engem a vége felé mindenki azzal fárasztott, hogy még egyben? nem szültél már meg? mikorra is várod? ,... a még egyben féle volt a kedvencem, hiszen szemmel láthatóan még egyben voltam :D
de megnyugtatlak.... szülés után megint átállnak a hormonok, persze mindenkinél más, de én hiperérzékeny lettem,....
mostanában kezd javulni szülés után 5 hónappal.
kitartás :)
(hogy vagy amúgy:P )
Teljesen megértelek! Én a 39. hétben vagyok és ma jött rám ez a hiper érzékeny hangulat. Abszolút hormonális a dolog. Engem is most kezd zavarni, hogy annyira nem érdeklődik senki sem és mintha senkit se érdekelne, hogy mi van velem.
A meleg eddig nem zavart, de most... Kész vagyok tőle. Óriási a pocakom, dagad a lábam és a kezem a víz miatt. Szóval ez az utolsó kis idő a legnehezebb.
Kitartás Kismama! Nemsokára túl leszel legalább a szülésen és aztán ott lesz a kis aranyos :) Csak ez a fontos most!
De a sírás nem szégyen ! Bár ezzel még a 9hónap alatt nem volt gondom.
Sok erőt kívánok!
köszi lányak !!!
remélem tényleg elmúlik...már 40 hetes vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!