Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Állandóan édességet ennék....

Állandóan édességet ennék. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Émelygek szinte egész nap, hiába eszek, semmi nem jó, néha elkap tôle a hányinger. Viszont az édességtôl megnyugszik a gyomrom egy kisidôre. Mit kéne csinálnom? Mégsem ehetek folyton édességeket.
2014. szept. 9. 18:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
66%

A ne zabálj-t úgy értettem,hogy azért mert valaki terhes még nem kell "zabálni" plusz nem kettő helyett eszel!!

Mértékkel-mértékkel-mértékkel. :)

2014. szept. 9. 18:56
 12/16 anonim ***** válasza:

Én is mindennap ettem csokit, 11 kg-ot híztam, és szülés után 1 héttel ismét 50 kg voltam. Ez alkat kérdése...

Viszont kiegyensúlyozottan étkeztem mellette. 7,3 terhelt cukrom mellé, és 163 cm-hez szültem egy 3,5 kg-os babát. Sokak szerint jó nagy baba lett hozzám képest.

Hány hetes terhes vagy?

Csináld úgy, hogy eszel egy falat édességet, és utána valami táplálóbbat. Tekints rá jutalomként. Az sem jó, ha szorongsz, és elvonási tüneteid lesznek tőle.

2014. szept. 9. 19:19
 13/16 anonim ***** válasza:

Húha... bizony, a kívánós időszak húzós...

Nálam felváltva jött, volt, hogy sósat kívántam és májkrémes kenyéren kívül semmi sem ment le, aztán lekváros kenyér. Utána meg jött a hányás...

Ha kívánod az édességet, az nem baj. Elvégre, ki nem szereti a fincsi sütiket, csokikat, desszerteket?! :D

Legyen az édesség jutalom. Próbáld ki a jobb minőségű joghurtokat, (nem reklám) a norbis pudingot (ennek csökkentett a szénhidrát tartalma, cukorbeteg is eheti), jó minőségű csokiból 1-2 kocka "jutalomfalat".

Nincs tiltva az édesség, hiszen 8 hosszú hónapig kell viselni a terhességet, oda kell figyelni, de nem szabad mártírnak lenni sem, nehogy felszaladjon egy kiló.

Csak okosan!

2014. szept. 9. 19:42
 14/16 A kérdező kommentje:
8. Hét még csak. :) Tehát nagyon az elején vagyok és amúgy sem vagyok vékony testalkatú. Muszáj nem azt ennem, ami eszembe jut... :)
2014. szept. 9. 20:45
 15/16 anonim ***** válasza:

Kisfiammal végig zabáltam, péksütit, csokit, nápolyit, süteményeket... Minden nap, reggel és délután is, este is. Túlsúlyos vagyok, nagyon zavart de nem bírtam megállni, egyszerűen meghaltam volna ha nem ehetem ezeket. Mellette persze ettem mást is, reggel szendvicset, délben főtt ételt, vacsira szintén hideget vagy főtt ételt.

9kilót híztam, a kisfiam 3850grammal született, vagyis nem lett óriás gyerek.

Édességet kívánsz, ha megtudod állni akkor szerencséd van, ha nem akkor meg megeszed, senkinek semmi joga beleszólni abba hogy hogy étkezel.

Majd ha nekiállsz gyorsan hízni úgyis visszafogod majd magad.

Arra figyelj hogy a fő étkezések ne édességből álljanak.

2014. szept. 9. 21:45
 16/16 anonim válasza:
Egyél. :D
2014. szept. 14. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!