Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek észre vették...

Szerintetek észre vették volna a vizsgálaton? MR

Figyelt kérdés

Azt tudni kell rolam hogy erősen hipochonder vagyok , jelenleg 3.trimeszterben járok és 2 hete tartó gyakori és sok pisilés miatt az orvos felvetette a diabetes insipidus lehetőségét akkor nem tudtam mi és utána néztem és azt olvastam hogy agyi, agyalapimirigy elváltozásokkor jön létre legtöbbször.

1 éve Mr re saját meggondolásbol mentem akkor mikor kiszáltam az MR gépből és rémülten rákérdeztem a képalkotó orvos és asszisztens azt mondta nincs agydaganatom utána 1 óra mulva a főorvos doktornővel beszéltem és annyi volt hogy az agyalapi mirigyem nagyobb volt mint kéne de nem daganat , valoszinu stressztől stb . de mást nem találtak és az volt rá irva hogy KÓRÓS jelnövekedés nem látható. Elküldött azért egy hormon vérképre ami jó lett ez is számunkra azt bizonyitotta nincs baj. Viszont ez miatt holnap kell menjek Koponya mr re...és félek hogy mégis van valami akkor. Valamint hogy mennyi az esélye hogy ott látják a daganatot stb. mert arra gondoltam hogy nem látták vagy nem tudom .

2017. okt. 27. 12:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Ne menjél mr-re ha nem muszáj, kontrsztanyagot egyáltalán ne engedd, szerintem szülésig simán várhat az az mr, nekem úgy sem csinálták meg, hogy fel se tudtam állni, kivártuk a szülést és én diagnosztizált beteg vagyok, nem hipochonder.
2017. okt. 27. 14:36
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!Neked milyen betegséget diagnosztizáltak?
2017. okt. 27. 14:55
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Csorikam...meg mindig nem heverted ki a bátyád halálát? Mi lesz így a gyerekkel????? Kérlek szedd már össze magad....attol hogy ő meghalt te élsz és várod a babádat.....tedd magad rendbe mire jön a baba.....ez így csapás lesz mindkettőtöknek!!!!
2017. okt. 27. 16:07
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem a kérdésre válaszolok, de szeretnék egy "legendát" helyretenni. Neurológián dolgozom, MRI van mellettünk. Várandós kismamák nyugodtan mehetnek ilyen vizsgálatra, sőt! Rengeteg kismama jár, mert ez egyáltalán nem ártalmas, sokszor ha valakinek találtak valami problémát az UH-n meg tudják nézni a Babát így részletesebben. Itthon tényleg elterjedt ez a tévhit, de külföldön ez teljesen rutin, hogy MRI vizsgálatot csinálnak várandósoknak. Röntgen és a CT ami káros, mert az tényleg sugárzás, az MRI "mágnessel működik."
2017. okt. 28. 06:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!