Kismama vagyok szerintetek? Nagyon izgulok, és nem bírok várni
Október 10 én jött meg utoljára a menstuaciom ami fájdalom nélkül járt, viszont nálam ez nem megszokott mert mindig is fájós voltam! 2 napig rendesen volt meg, utána már inkább kis foltokban barnás volt! Vettem ovulacios tesztet mivel nagyon szeretnénk már babát a párommal és azt mondták ez a módszer segít mikor van peteérésem. Október 21 én pozitív mosolygós fejecske volt az ovu teszten így aznap 2x is a párommal voltam de előtte napon is és utána levő napon is. Hatra hajló méhem van hallottam, hogy így nehezebben lehet teherbe esni és olvastam utána hogy feküdjek a hasamra stb, gondolhatjátok minden praktikát bevetettem aznap :)
4 napja most van Október 26 elkezdett iszonyatosan fájna a mellem feszül a mellbimbom ha a víz is hozza ér tusolas közben irritálja nem akar milyen szinten! Fáradekony vagyok, és eszem is rendesen sőt.... :) De a mellem az tényleg kész katasztrófa, és nekem eddig sosem fajt így soha. 12 nap van még a következő mensiig, de valahogy úgy éreztem csinálok tesztet. Vettem a clearblutol megcsináltam negatív volt, elszomorkodtam. 1 óra múlva vettem észre hogy a fürdőbe hagytam ki akartam dobni és akkor láttam meg rajta a pozitív csíkot igaz halvány volt de akkor is ott volt és igaz 1 órával később, időntuli volt, de szerintetek ez számít valamit? Nagyon meg örültem viszont elkezdtem számolni, és ha akkor terhes lettem volna már mielőtt október 10 én megjött akkor miért jött meg, és akkor már azért szerintem erősebben ott kene, hogy legyen a csík. A másik meg ha akkor estem teherbe ami pár napja volt peteérésem, nem hiszem hogy kimutatná a kb 1 hetes babát.
Csináltam másnap reggel egy tesztet viszont az negatív volt, nagyon szomorú lettem és nem értem hogy most akkor mi lehet a helyzet. Orvosommal beszéltem mondta, hogy várjak a következő mensiig ha nem jön meg akkor probalkozzak, mert ő nem látna semmit mert pici meg a terhesség. De nem tudok nyugton maradni egész nap az internetet böngészem, és imadkozom, hogy kisbabocaaaa legyen a pocakomban :)
Csak mégis a pozítiv és negatív teszt utána kicsit fura nekem viszont a mellem ami mondom hozza érni kb nem tudok ad egy kis örömöt hogy lehet baba van csak még annyira korai :(
Szerintetek ? :)
Szia
Ne hari de ha tehes is leszel akkor sem ágyazódott még be a baba. Szóval tüneteid sem lehetnek. Szerintem csak túlságosan akarod és ezért érzed a melleiden. 10 nap után tesztelj ha az ovud 21 volt akkor akár már a 20-ai együttlétből lehet baba. Ettől számítva várj 10-14 napot és akkor tudja a teszt legkorábban kimutatni. Sok szerencsét! :)
Tesztelj Predictor Early-vel, érzékeny, gyorsan kimutatja, tényleg a nemvárt előtt is.
Drukkolok!
Szerintem is csak szeretnéd azokat a tüneteket. :)
Nekem az elmaradt mensin kívül semmi tünetem nem volt, sőt! Szóval ezt ne vedd készpénznek, hogy mert többet eszel, akkor terhes vagy. Lehet az időtől is. A mellérzékenység is lehet, hogy tombolnak a hormonok.
A fentiek ellenére drukkolok, hogy 1-2 hét múlva pozitívat tesztelj. Én megértem, hogy ennyire szeretnéd, mi is sokat küzdöttünk a babáért.
Nekem a clearblue sosem hazudott. Mondjuk a digitalisat hasznalim. De sztem ez pozitiv de nem az 5 nappal ezelotti szextol.
Nekem a teszt elott a huvelyben mert ebredes utani hő elobb megmkndja h terhes vsgyok e.
Nem merem egesz ciklusban csak ovus szex utántól.
Ha 37 folott van higanyossal akkor mindig terhes vagyok. (Nekem igy van) esetleg probald ki
Drukkolok kivancsi vayok minlesz de sztem biztato
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!