Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tényleg ekkora baj h nem...

Tényleg ekkora baj h nem szedem rendszeresen a terhesvitamint?

Figyelt kérdés

Elevitet szedtem es folsavat minden nap a 13.hét végéig. Azóta heti 2 szemet veszek be az elevitbol.

Amugy vasat szedek mert verszegeny vagyok meg magneziumot.

Neha bekapok egy kalciumot vagy D vitamint.

Sogornom kerdezte h szedem e es mikor ezt meseltem neki verben forgott a szeme h ezt h tehetem. Mert vagyok ilyen buta hat azt szedni kell vegig meg szoptatas alatt is.

Szoptataskor tervezem is szedni rendszeresebben. De most nem erzem azt h fontos lenne minden nap. Egeszsegesen taplalkozom. Eszem gyumolcsot es zoldseget is minden nap. De igy is szinte megharagudott h nem szedem..

Ti vegig szedtétek?

Én úgy erzem ez nem jogos.

Nem is azt varom h velem "szidjátok", mert amugy rendes no , joban vagyunk.

Inkabb az erdekelne ki meddig szedte és vajon rosszul csinálom?:/ köszi

2017. okt. 23. 11:50
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
2%

Vicces ez az oldal. A mukormosok, gyari munkasok es bolti eladok felulbiraljak pl Ceizelt, aki szerint naponta kell a vitamin.

Az ilyen ostoba nok gyerekeit mar most sajnalom ...

2017. okt. 24. 08:46
 32/41 A kérdező kommentje:

Utolsó. Boccs de ki Czeicel? Isten?

Midenki szar aki nem ért veled egyet ?okoska.. szánalmas vagy

2017. okt. 24. 09:25
 33/41 anonim ***** válasza:
76%
Évente változnak az ajánlások, hogy mi a jó az élet minden területén ahogy fejlődik a tudomàny. Czeizel pedig a folsav fontosságára hívta fel a figyelmet elsősorban, nem a magzatvédő vitaminok szedésére.
2017. okt. 24. 10:17
 34/41 anonim ***** válasza:
Doki mit mondott?
2017. okt. 24. 17:48
 35/41 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Azt mondta h ez igy megteszi. Meg hogyha hanyok egyaltalan ne szedjem, hanem maradjak annál aminél eddig kicsit tobb C vitaminnal.(akar szedjek mindennap C vitamint) szval orulok h megkérdeztem. A vérképem jó "csak" vas hiányom volt. De az ugye orvosolva.:)
2017. okt. 24. 20:00
 36/41 anonim válasza:
53%
Azért azt remélem tudod, hogy a vitaminok neked fontosak és nem a babának, mert a baba mindent elsziv a testedből amire szüksége van. Ezt 4 orvos szájábol is hallottam, valamint nem gyári munkás vagy műkörmös vagyok, hanem egészségügyi szakember és pont a táplálkozás területén dolgozom. De abban, hogy odairtam, hogy az orvossal egyeztetve kell meghatározni a vitaminbevitelt tenyleg nem tudom mit lehet kötekedni 😀 Plusz én pedig a te gyerekedet sajnálom amiért majd minden hülyeséget be fogsz neki adatni mert a média vagy a gyógyszeripar belédbeszéli hogy igenis kell.
2017. okt. 25. 10:39
 37/41 A kérdező kommentje:

Igen tudom koszonom.. sejtettem h nem viccbol nezik a véremből a vitaminokat ..

Es kepzeld lehet h nekem kell de nem csak nekem.:D

Tolem szivja el tehat legyen mar mit csórinak elszívnia. És KONYORGOM ennyire ne vesézzetek már ki egy tök egyszerű kérdéat okoskodással. Nagyon frusztráló. Köszi.

2017. okt. 25. 13:21
 38/41 A kérdező kommentje:
Uristen se utalom a szoveged.. sztem egy gyari munkas vagy mukormos kevesebb???tudod sok diplomas ketszer olyan hulye mint egy bolti eladó.
2017. okt. 25. 13:21
 39/41 A kérdező kommentje:
31 szted Czeicel az isten? Nem jut eszedbe h neki az pénz (volt) h a vitaminját tömöd?😁😂😂
2017. okt. 25. 13:25
 40/41 anonim válasza:
Kérdező sztem félreértettél, nem neked irtam a választ hanem annak a válaszadónak aki a Czeizelt irta és hogy rajta kivül mindenki ostoba.
2017. okt. 25. 14:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!