Tényleg ekkora baj h nem szedem rendszeresen a terhesvitamint?
Elevitet szedtem es folsavat minden nap a 13.hét végéig. Azóta heti 2 szemet veszek be az elevitbol.
Amugy vasat szedek mert verszegeny vagyok meg magneziumot.
Neha bekapok egy kalciumot vagy D vitamint.
Sogornom kerdezte h szedem e es mikor ezt meseltem neki verben forgott a szeme h ezt h tehetem. Mert vagyok ilyen buta hat azt szedni kell vegig meg szoptatas alatt is.
Szoptataskor tervezem is szedni rendszeresebben. De most nem erzem azt h fontos lenne minden nap. Egeszsegesen taplalkozom. Eszem gyumolcsot es zoldseget is minden nap. De igy is szinte megharagudott h nem szedem..
Ti vegig szedtétek?
Én úgy erzem ez nem jogos.
Nem is azt varom h velem "szidjátok", mert amugy rendes no , joban vagyunk.
Inkabb az erdekelne ki meddig szedte és vajon rosszul csinálom?:/ köszi
Szia.
Mi az a maltofer ?
Én szedtem + mellette magnéziumot 2x3-at, mert folyton keményedett a hasam. Novemberben derült ki, hogy terhes vagyok, amikor nem igazán jut hozzá az ember napi szinten normális gyümölcshöz, max. a minimum 2 hetet utaztatott, vagy vegyszerrel kezelthez, a bió (ha az egyáltalán és melegházban növekszik), az megfizethetetlen. Szóval kellett a pótlás, sőt nyáron is szedtem már nagy hassal, amikor szinte belefulladtunk az eperbe, almába stb.
A terhesvitamintól nem fogsz elhízni. Ha alkatilag hízásra hajlamos vagy, akkor anélkül is felszaladnak a kilók.
Különben nem értem a logikád. Most nem szedsz, mert helyesen táplálkozol és nincs rá szükséged, de szoptatáskor akarsz szedni. Csak kérdezem, hogy akkor nem fogsz helyesen táplálkozni, hogy akkor meg szedni akarod? Mert igazából akkor már tök mindegy lesz, mert ha akkor is normálisan táplálkozol majd, akkor ugyanolyan felesleges lesz akkor szednek, mint most, pedig most nagyobb szükség lett volna rá kiegészítésként.
Milyen vitaminokat próbáltál? Ha evés közben vagy előtt veszed be, akkor is hánysz tőle?
Ha 1 órával utána hánysz, akkor sok minden nem szívódik fel, mert kihányod a nagy részét. Így 2-3 dl multivitaminos gyümölcslével is többet érsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!