Tényleg ekkora baj h nem szedem rendszeresen a terhesvitamint?
Elevitet szedtem es folsavat minden nap a 13.hét végéig. Azóta heti 2 szemet veszek be az elevitbol.
Amugy vasat szedek mert verszegeny vagyok meg magneziumot.
Neha bekapok egy kalciumot vagy D vitamint.
Sogornom kerdezte h szedem e es mikor ezt meseltem neki verben forgott a szeme h ezt h tehetem. Mert vagyok ilyen buta hat azt szedni kell vegig meg szoptatas alatt is.
Szoptataskor tervezem is szedni rendszeresebben. De most nem erzem azt h fontos lenne minden nap. Egeszsegesen taplalkozom. Eszem gyumolcsot es zoldseget is minden nap. De igy is szinte megharagudott h nem szedem..
Ti vegig szedtétek?
Én úgy erzem ez nem jogos.
Nem is azt varom h velem "szidjátok", mert amugy rendes no , joban vagyunk.
Inkabb az erdekelne ki meddig szedte és vajon rosszul csinálom?:/ köszi
Igen. Ezt anyukám mondta, h ehhez szokjak hozzá és ha röviden akarom letudni mindenre helyeseljek es csináljam ugy tovabb ahogy szerintem helyes.
Az orvosom még nem kérdeztem de hnap megyek pont hozzá, akkoe megkerdezem!
A magzatvédő vitamin szedédének szükségességéről megoszlanak a vélemények a szakemberek között is, úgyhogy úgyis neked kell eldönteni, hogy szeded-e. Én a sógornőddel értek egyet, minden nap szedtem, végülis hátránya nincs, előnye meg lehet, hogy van.
Inkább a D vitamin és kálcium bekapkodását kellene az orvossal megbeszélni.
Dehogy kell szedni! Csak hizol tole te is meg a baba is.
Tok jol csinalod!
4# heti 1x szedem a kalciumot es a D vitamint se nem sok se nem keves. Ezt megbeszeltem.mar vele amikor a vasról esett szó. Csak akkor még szedtem az elevitet így erről nem beszéltünk.
Persze tudom, h nem árt ha mindennap szedem végig. De aznap amikor beszedem igyis mindig hányok és vhogy ebből elegem van.. beszedem es ra 1 orara a wc felett hajolok.
Engem az erdekel az art e ha nem szedem rendszeresen. De ezek szerint megoszlanak a vélemények. Köszi :)
Utolsó. Koszonom
Igazabol nem híztam tőle , mert hasmenesem volt sokáig meg hánytam is.:)
De ezt mar hallottam h van aki hízik tőle, ha hajlamos rá.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!