Nem tudom igaz e?
Figyelt kérdés
en nem tudom de kb 8 hetes lehetek.. De szoktam erezni luktetest a mehemben.. meg ha fekszek olykor ilyen nem is tudom le irni milyen erzes mintha ki pukkanna lagyan egy lufi vagy ne mtudom.. lehet h a babat erzem vagy csak igy ra vagyok kattanva? sokszor erzem a luktetest a mehemben az mit jelent?#baba #eszlelek
2017. okt. 22. 23:14
11/15 anonim válasza:
8hetesen meg orvosnal se voltal? Pedig illene.
Amugy en 19hetesen is alig erzem a mozgasat
12/15 NyuszikaNYC20000 válasza:
En 15 hetes vagyok elso baba de meg semmit nem erzek.amit szoktam az a belmozgasom.azis ilyen kis pukkadozos erzes neha.
13/15 NyuszikaNYC20000 válasza:
En 15 hetes vagyok elso de meg semmit nem erzek.amit szoktam az a belmozgasom.azis ilyen kis pukkadozos erzes neha.
14/15 NyuszikaNYC20000 válasza:
En 15 hetes vagyok elso baba de meg semmit nem erzek.amit szoktam az a belmozgasom.azis ilyen kis pukkadozos erzes neha.
15/15 anonim válasza:
20.hétben vagyok kb 1-2 hete erzem a babat
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!