Milyen babacsomagok vannak?
Ott kettot valthatsz ki. Egy felicitas-ost amit kapsz a vedonotol ,marmint felicitas kodot. Meg a babamama appot letoltod kapsz az appon kódot es kiváltod a promoboxot
A dmben van olyan csomag amit 5 honapos kortol vehetsz at(nemtudom melyik van neked meg)
Welcome baby csomag - facebookon írtam nekik, hol lehet a csomagot átvenni, 2 mam cumi volt benne, ami jó.
Minimanó üzletben is adnak.
1. Felicitas - védőnős csomagban kapott kóddal kell regsiztrálni, DM-ben vagy gyógyszertárban tudod átvenni.
2. Édes kisbabám mobilappban regisztrálsz, kapsz egy kódot és Alma gyógyszertárban tudod átvenni.
3. Welcome Baby - Facebookon kell rájuk írni, megírják, hol tudod átvenni hozzád legközelebb (kórház vagy bababolt ált.)
4. DM saját zsákocska - 5. hónaptól, Bababónusz programba regisztrálsz és kapsz egy kódot.
Tudtommal ennyi van ma, Magyarországon. :)
Én az edeskisbabam.hu oldalon, regisztráció után vettem át az Alma patikában egy csomagot. Illetve kettőt kaptam a kórházban.
Név szerint nem tudom mik voltak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!