Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen szoktak a nők strandr...

Terhesen szoktak a nők strandra menni?

Figyelt kérdés
2010. máj. 29. 15:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
32%

Persze. Mi félidőben még wellnesselni is voltunk és nem én voltam a szállóban az egyetlen pocakos. :-)

Na meg a nagyobbikat attól még csak vinni kell strandolni, hogy én újra babát várok! Félidőig rendszeresen jártunk uszodába, most pár héttel szülés előtt már annyira nem kívánom, igaz, az idő se kedvez a strandolásnak.

2010. máj. 29. 15:49
 2/14 anonim ***** válasza:
70%
én tengerparton voltam 6 hónaposan, szerintem csak arra kell vigyázni,h ne égj le és ne kapj napszúrást, ill. óvakodni kell a fertőzésektől meg kell nézni, h milyen higéniai szintje van az adott medencének, élővíz ebből a szempontból jobb...a külső tekintetében meg szerintem szép egy gömbölyödő pocak
2010. máj. 29. 15:52
 3/14 anonim ***** válasza:
0%
Általában igen, de persze célszerű az orvost megkérdezni. Mikor anya az öcsémet várta, az orvos adott neki valami krémet, hogy nehogy elkapjon valami fertőzést.
2010. máj. 29. 15:52
 4/14 anonim ***** válasza:
4%

"szerintem szép egy gömbölyödő pocak"

Szerintem baromira nem.

2010. máj. 29. 15:56
 5/14 anonim ***** válasza:
0%
nekem a védőnő mondta, hogyha aggódom a fertőzések miatt használjak tampont az valamit felfog
2010. máj. 29. 15:57
 6/14 anonim ***** válasza:
58%
Nekem hiányzik nagyon az úszás és a 19. hétben vagyok. Veszélyeztetett terhes is. A dokival pont erről beszéltünk a múlthéten és azt mondta ha nagyon úszhatnékom van menjek nagyon korán reggel amikor a legtisztább a víz a többi időt az hanyagoljam.
2010. máj. 29. 16:02
 7/14 anonim ***** válasza:
0%
Én anno októberben szültem, szóval nyáron már volt pocakom rendesen, és nagyon sokat voltam strandon.
2010. máj. 29. 16:02
 8/14 anonim ***** válasza:
15:56os, megkérdezhetem miért nem tartod szépnek a gömbölyödő pocakot???
2010. máj. 29. 17:27
 9/14 anonim ***** válasza:
74%
Úgy értettem bikiniben.Pólóval aranyos.
2010. máj. 29. 17:35
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

17:27es vagyok...ja értelek, nekem sem tetszik, ha bikiniben van egy kismama.Ezért veszek hastakarós fürdőrucit:)

19 hetes kismami:)

2010. máj. 29. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!