Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tegnap tűnt fel, hogy nem...

Tegnap tűnt fel, hogy nem jött meg a nemvárt, és nem esik jól a kávé és a cigi. Eddig dohányoztam, ugye nem még nem ártottam nagyon sokat a manómnak, ha mától már nem dohányzok? (4hetes vagyok)

Figyelt kérdés
2008. okt. 22. 09:10
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia. Nem ártottál, ne félj, az a lényeg, hogy pozitívan állsz hozzá, és mától nem dohányzol. Hidd el megéri, egy egészséges kisbabánál nincs nagyobb boldogság a földön! Egyébként én is úgy voltam, mint Te, hogy még nem is tudtam, hogy terhes vagyok, már undorodtam a cigitől és a kávétól. Akkor abbahagytam, rá sem néztem azóta, nekem a kisbabám egészsége milliószor többet ér! Gratulálok a babához, és kitartást a döntésedhez!

Boldog babavárást!

36 hetes kismama

2008. okt. 22. 09:18
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

De jo nektek, hogy nem kivanjatok a cigit!!! Sokmindentol rosszul vagyok, de a kave es a cigi nem zavar sajnos. Igy nekem nehezebb megallni. De a baba egeszsege az elso termeszetesen, igy kibirom.

Nem artottal eddig meg, ha ezutan nem szivod, akkor ez eddig nem lesz hatassal a babadra. Gondolj csak arra, hogy a nok tobbsege kb a 6. hetig eszre sem veszi, hogy terhes. Addig nagyon sok karos dolgot muvelnek. De ha nem folytatjak ezeket a karos dolgokat, akkor minden rendben lesz, illetve ha barmi baj tortenik akkor az egyebkent is megtortent volna. Ha nem igy lenne, akkor a fel vilag betegen jonne a vilagra.

Ugyhogy ne aggodj, es nagyon gratulalok! :-)

5,5 hetes kismama :-)

2008. okt. 22. 09:35
 3/4 anonim ***** válasza:

A pozitív hozzáállás nagyon fontos, valamint, hogy tudatosult benned, hogy az egészségeteknél nincs fontosabb.

Figyelj nagyon magatokra és nem lesz semmi baj.

Gratulálok!

38 hetes (ex-dohányos)

2008. okt. 22. 10:08
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Mindent megteszek azért, hogy a babám egészséges legyen.

Mondjuk az apuka a ma reggeli pozitív teszt hatására majdnem elszívta a maradék cigijét:)De engem nem tesz ki többet a füst hatásainak.

2008. okt. 22. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!