Jók ezek a méretek 35 hetesen? Nem túl pici a combcsont a többihez képest?
Figyelt kérdés
BPD 90, AC 320, FL 64, Súlybecslés: 2849g.2010. máj. 29. 12:07
1/4 anonim válasza:
én 36 hetes vagyok, és nekem az orvosom azt mondja nagy baba lesz.
bpd:91, hc:326, ac:340, fl:68, és 3000g körülire mondja a doki a picit, szóval, nem nagy eltérés, szerintem nem pici :)
2/4 anonim válasza:
Én ezen az oldalon szoktam megnézni az aktuélis hetet, de ezek is csak átlag méretek, nem mindenkié egyforma:) És hát az uh sem 100%
3/4 anonim válasza:
Az FL 33.1 hetesnek felel meg, de erre nem lehet adni, lehet hogyha másik doki mérte volna, akkor más jött volna ki.Nekünk mindig a fejmérete nagyobb 1.5 héttel a kelleténél, de azt mondták teljesen rendbe van minden.Szerintem ne aggódj, ha meg a pocóban nem majd megnő ittkint.Boldog babavárást!
37 hetes km
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! AZt tudom, hogy a baba nem pici, csak az aggaszt, hogy rövid a lába...
2010. máj. 29. 21:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!