Az átlagosnál rövidebb combcsont fiúra, vagy lányra utal?
Figyelt kérdés
12+2 hetesen 5,9 mm volt az FL. Dokival beszéltem, minden rendben van (azóta megjött a kombinált is, negatív;)), csak meglepődtem, mert a kisfiamnak 12+4-en 10mm volt.
Azt hallottam, fiúkra jellemzőbb a rövid, de akkor az első fiamnál...?
Szerintetek?
Akinél kisebb volt az átlagosnál fia lett, vagy lánya?
2011. márc. 29. 16:08
1/8 anonim válasza:
Szerintem ebből nem lehet kikövetkeztetni. A medencecsontból és a vállcsontokból szokták megsaccolni uh-n, ha nem látszik egyértelműen a baba neme.
2/8 anonim válasza:
szerintem erre nem lehet alapozni....ennek szerintem nincs köze a baba neméhez!
3/8 anonim válasza:
a rövidebb combcsont fejlödési rendellenességre utal,nem arra hogy milyen nemű!
4/8 anonim válasza:
Nagyobb babánál max arra, hogy a szülők egyike is rövidebb lábú :)
5/8 anonim válasza:
Az enyém kisfiú és 5mm volt a 12 hetes UH-on. De nem volt még 12 hetes, mert mindene kisebb volt:)
6/8 anonim válasza:
Nekem fiam lesz, és az átlagosnál hosszabb a combja. A doki meg is jegyezte, "de szép hosszú kis combja van".
Ezek szerint mondhatnám, hogy lány lesz, de ki tudja.
7/8 anonim válasza:
Nekünk, ha minden igaz, kislánykánk lesz, és ő is hosszúcombú :), 18 hetesen 20 hetesnek felelt meg az FL-je. Ha mégis kiskrapek, megírom, holnap megyek UH-ra. :)
8/8 anonim válasza:
Bocsi, elfelejtettem akkor írni... Már 26 hetes vagyok, 27 leszek 3 nap múlva, de a múlt héten volt UH, ott és akkor ugyanúgy fennállt a másfél hét különbség a combcsont hosszában. Tehát biztos, hogy hosszúcombú, csajunk lesz!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!