Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mostanában nagyon sokat sirok...

Mostanában nagyon sokat sirok és ideges vagyok, ez nagyon árt a babának?

Figyelt kérdés
egyedül vagyok egész héten a párom csak hétvégén jár haza,amit már nehezen viselek el.27 hetes
2008. okt. 21. 20:33
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

A baba érzi, hogy te szomorú vagy, és attól ő is lehet kicsit szomorú. Inkább ne szomorkodj, gondolj a kicsire és tervezgesd a jövőt, a szobácskáját, olvass neki mesét, vagy találj ki igazmesét :) Beszélgess vele. Egyébként baja nem lesz attól, hogy te sírsz, nem lesz lelkisérült meg ilyenek, ha erre gondolsz :) Sok boldogságot és kitartást! :)

Féléves baba anyukája

2008. okt. 21. 20:37
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Megértelek. :( Hasonló cipőben járunk. Nálam is sokszor eltörik a mécses. A kicsinek ezzel nem ártasz, de érzi, hogy szomorú vagy, hisz olyankor egészen más hormonok szabadulnak fel a véredben. De nyugi, ez nem káros rá nézve.
2008. okt. 21. 20:44
 3/8 A kérdező kommentje:
kösszi a segitséget,csak olyan nehezen tudok meg nyugodni.
2008. okt. 21. 20:46
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nézz egy jó filmet, az kiringat a valóságból. Nézd meg a Nicsak ki beszél-t :) de komolyan :)
2008. okt. 21. 20:56
 5/8 anonim ***** válasza:
19%
Én is így voltam, a terhességem vége felé pedig amiatt sírtam, mert az orvosom kórházba akart küldeni, és nagyon-nagyon nem akartam menni. Szerintem vigyázz magadra jobban, keress társaságot, mert baj lehet. Azt hittem, hogy mese, hogy a babák magukra tekerik a köldökzsinórt, ha az anyukájuk nagyon stresszel. Az én fiamnak háromszor volt a nyakán, és az utolsó napokat gyakorlatilag végigbőgtem. Aztán, hogy attól volt-e vagy sem, nem tudom...Nem akarlak megijeszteni, de tényleg jobb, ha próbálsz egy kicsit lazítani. Miért nem mégy el addig barátnőhöz, szüleidhez, amíg a párod nincs otthon? Szerintem könnyebb lenne. Utána meg hétvégére szépen hazamennél...
2008. okt. 21. 21:03
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
oh, édesistenem, kedves Előző.. nem ijesztgetnéd a kiscicádat inkább odakint a kertben??? Nem attól tekeredik a nyakára a köldökzsinór, jaj, ne mondd már... Kedves kérdező, ezt a választ felejtsd el és abszolút ne idegeskedj, nem lesz semmi baj és a párod is mindjárt hazajön :) na fel a fejjel!
2008. okt. 21. 22:55
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom az előző válaszadóhoz. Ne fessük az ördögöt a falra! Terhességem alatt - biztos a hormonoktól - sokszor volt hangulat ingadozásom. Hol sírtam, hol kötekedtem a párommal, hol meg mindenen vihogtam, mint aki becsípett! Hajlamos voltam bepánikolni ha olyat olvastam babás könyvekben, ami megijesztett. Az ilyeneket gyorsan félretettem.Biztos rossz hatással van rád az is, hogy egyedül vagy. Ha jó az idő, sétálj, menj el barátnődhöz akivel jót dumcsizhattok, szüleidhez, a párod szüleihez. Táncolj valami olyan zenére, amit imádsz. Ettől nem leszel bolond, én ezt csináltam. /mind a két gyermekemmel, zene hallatára mind a kettő máris billegeti magát/. Menj el esetleg turiba.Nem muszály vásárolni, csak nézelődj. Jól eltelik az idő közben. Vagy főzzél, süssél valami finomat csak úgy. Csak ne mélyedj magadba, mert az tényleg nem jó sem neked, sem a babádnak.Az interneten is ha regisztráltad magad 1-2 helyen, sok hasznos dolgot tanulhatsz, segíthetsz is másoknak, ahogy mi is próbálunk itt neked. Tedd azt, amihez kedved van. Pussz!
2008. okt. 22. 01:08
 8/8 anonim ***** válasza:
Azt a baba is megérzi, ha sziomorú vagy, nem tesz jót neki. Próbálj valami olyasmi elfoglaltságot találni, amiben örömedet leled.
2008. okt. 22. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!