Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 16 hetesen megyek uhra, van...

16 hetesen megyek uhra, van méhszájvizsgálat?

Figyelt kérdés

vagy csak uht csinálnak? magánba járok és havonta látni szeretne (meg a pénzem is.:D) ésnemtudom ilyenkor csinálnak e ilyen vizsgálatot mert akkor ugy öltöznék

másik kérdés, h ilyenkor látható már a neme ,ugye?? Mármint feltéve,ha úgy fekszik

2017. okt. 3. 13:14
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Hát nekem meg rálógott a méhszájra a lepény még ilyenkor, úgyhogy direkt mondta, hogyha máshová mennék, se engedjem nézni. Az egyik gyereknél már 12 hetesen tutira mondták a nemét, mert terpesztett, a másik csak 23 hetesen fordult úgy.
2017. okt. 3. 14:57
 12/26 anonim ***** válasza:
42%
Most biztos le fognak sokan pontozni, de normális doki hüvelyi UH-val megméri a cervix hosszát, meg megnézi és ennyi. :D Ezt már a terhesség eleje óta. Felesleges matatni, meg kukucskálni, pontosabb az UH és abszolút veszélytelen.
2017. okt. 3. 15:08
 13/26 anonim ***** válasza:
67%
Mivel jobb a hüvelyi uh mint a kézi vizsgálat? Nekem pl sokkal kellemetlenebb. És ott csak azt latja, ha nyílik vagy rövidül. Kézi vizsgálatnál érzi ha puhul, nem olyan a tartása stb. Az én dokim pl hasi uh-t csinál az elején is. Sőt az istenhegyi géndiagnosztikai centrumban is hasi uh-t csináltak 9 és 12 hetesen. Hüvelyit csak ha nagyon-nagyon muszáj, akkor csinál, ezt mondta a Hajdu doktornő, aki a szakma csúcsa.
2017. okt. 3. 15:21
 14/26 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem is hülyeség a hüvelyi UH, ugyanúgy matatás és kevesebb infót is ad, egyetértek a #12-essel.
2017. okt. 3. 15:24
 15/26 anonim ***** válasza:
59%
*mármint a #13-assal, természetesen
2017. okt. 3. 15:25
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Én magánba jártam és nekem minden hónapban csinált méhszáj vizsgálatot mivel másképp nem látszik zárva vagy nyitva van-e. Én ezen nem akadtam fenn, örültem, hogy tudom zárva vagyok :)

A neme látható, de semmi nem biztos, egy ismerősömnek kiderül 32. héten mikor már mindent megvettek, hogy kislány helyett bizony még is csak kisfiú lakik odabenn xD Szóval csak óvatosan a türelmetlenséggel :)

Mi 21 hetesen tudtuk meg, hogy tuti biztos fiú. Olyan egyértelmű volt, hogy huh xD

2017. okt. 3. 15:38
 17/26 A kérdező kommentje:

De sokan irtatok. Akkor ugy oltozok , koszonom.:)

Tudom h nem fáj, nehezen estem teherbe és amikor clostis honap volt uh elott havi 1x megnézte a méhszájam ( nemtudom miért) meg ugye volt a múltkor is. :)

Csak amiatt kérdeztem, h hogy oltozzek meg meg is nyugtatna ha megnézné!

Szerintem is fura h van aki uh val nézi a méhszájat, ahhoz lusta es béna orvosnak kell lenni.:S

2017. okt. 3. 16:44
 18/26 A kérdező kommentje:
A nemét sehogy se akarta mutatni genetikai uhn :)
2017. okt. 3. 16:44
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

FMF-ajánlás az UH-mérés, biztos csak a béna és lusta dokik mérnek UH-val... :D

[link]

2017. okt. 3. 20:22
 20/26 anonim ***** válasza:
78%

És olyan sincs, hog "takarja magát", amiatt nem látszik a neme.

Az UH a csonton és a levegőn nem "lát" át, de ilyenkor a magzatnak el sincs csontosodva a csontja, porc az egész. Ergo max. bélgáz vagy üres hólyag tudja leárnyékolni a nemi szervét, de 15 centivel arréb helyezi ilyenkor az orvos vagy szonográfus az UH-fejet, meg változtat a szögén és voálá, már látszik is. Ergo csak a "béna és lusta" dokik nem tudják látótérbe hozni a nemi szervet. ;)

2017. okt. 3. 20:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!