16 hetesen megyek uhra, van méhszájvizsgálat?
vagy csak uht csinálnak? magánba járok és havonta látni szeretne (meg a pénzem is.:D) ésnemtudom ilyenkor csinálnak e ilyen vizsgálatot mert akkor ugy öltöznék
másik kérdés, h ilyenkor látható már a neme ,ugye?? Mármint feltéve,ha úgy fekszik
Én magánba jártam és nekem minden hónapban csinált méhszáj vizsgálatot mivel másképp nem látszik zárva vagy nyitva van-e. Én ezen nem akadtam fenn, örültem, hogy tudom zárva vagyok :)
A neme látható, de semmi nem biztos, egy ismerősömnek kiderül 32. héten mikor már mindent megvettek, hogy kislány helyett bizony még is csak kisfiú lakik odabenn xD Szóval csak óvatosan a türelmetlenséggel :)
Mi 21 hetesen tudtuk meg, hogy tuti biztos fiú. Olyan egyértelmű volt, hogy huh xD
De sokan irtatok. Akkor ugy oltozok , koszonom.:)
Tudom h nem fáj, nehezen estem teherbe és amikor clostis honap volt uh elott havi 1x megnézte a méhszájam ( nemtudom miért) meg ugye volt a múltkor is. :)
Csak amiatt kérdeztem, h hogy oltozzek meg meg is nyugtatna ha megnézné!
Szerintem is fura h van aki uh val nézi a méhszájat, ahhoz lusta es béna orvosnak kell lenni.:S
És olyan sincs, hog "takarja magát", amiatt nem látszik a neme.
Az UH a csonton és a levegőn nem "lát" át, de ilyenkor a magzatnak el sincs csontosodva a csontja, porc az egész. Ergo max. bélgáz vagy üres hólyag tudja leárnyékolni a nemi szervét, de 15 centivel arréb helyezi ilyenkor az orvos vagy szonográfus az UH-fejet, meg változtat a szögén és voálá, már látszik is. Ergo csak a "béna és lusta" dokik nem tudják látótérbe hozni a nemi szervet. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!