Első méhszájvizsgálat 20 hetesen?
Figyelt kérdés
Nem furcsa, hogy csak most fogja először megnézni a dokim, hogy milyen a méhszáj állapota? Mivel nézi?Nagyon kellemetlen?2010. okt. 3. 15:23
1/7 anonim válasza:
Nekem az első méhszájvizsgálat 30 hetesen volt, aztán 36.héten.
Nem fáj, csak kellemetlen, tudod a szokásos széttárt lábak abban a nőgyógyászati székben. De amúgy semmi különös, csak felnyúl és kész is, nincs 1 perc se az egész.
Első terhességemnél másik dokim volt, az minden hónapban nézegette a méhszájamat, zavart is engem nagyon, nem értettem, hogy minek.
2/7 anonim válasza:
Sima manuális vizsgálat. Ha normálisan csinálja, egyáltalán nem fáj, csak mint minden kézi vizsgálat, kellemetlen. Hogy melyik doki mikortól kezdve nézi a méhszáj állapotát, az a dokikon múlik. Az enyém pl. az első alkalomtól kezdve mindig ellenőrizte..
3/7 A kérdező kommentje:
kicsit aggódok is,hogy mi van ha nincs rendben,mert ugye eddig nem tudok róla semmit.Lehet, hogy vigyázni kéne. Ráadásul olyan ijesztő érzés belegondolni,hogy már ott a baba és úgy nyúlkál oda.Ti nem így vagytok ezzel?
2010. okt. 3. 15:34
4/7 anonim válasza:
Nekem ez egy kicsit fura. Én 21 hetes vagyok, és eddig minden hónapban amikor találkoztam a dokimmal, megnézte, hogy zárt-e a méhszáj. Engem ez megnyugtat, hisz ez is egy jel, hogy minden rendben.
5/7 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy azért nem nézték eddig,mert sztk-ba járok.Amúgy meg az ottani dokival is kb. most találkozok először,mindig csak a nővérkével beszélek.
2010. okt. 3. 16:27
6/7 anonim válasza:
Ne aggódj, nagyon óvatosan vizsgálnak ilyenkor, tényleg sima manuális vizsgálat. Nekem még a pocimat se nyomkodja mindig, csak megtapintja a méhszájat, aztán mehetek is. Eddig 2x nézte a doki, először azért, mert görcsöltem 13 hetesen, aztán 22 hetesen nézte legközelebb. Innentől havonta. Szintén sztk. Ha nincs panaszod, nem kell különben előbb, időben vagy, szóval emiatt se aggódj.
7/7 anonim válasza:
Szia!
Nekem eddig 3-szor nézték, mikor először voltam 7 hetes, 12 h, 16 h. Én nyugodt vagyok tőle. Manuális vizsgálat pár pillanat csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!