16 hetesen megyek uhra, van méhszájvizsgálat?
vagy csak uht csinálnak? magánba járok és havonta látni szeretne (meg a pénzem is.:D) ésnemtudom ilyenkor csinálnak e ilyen vizsgálatot mert akkor ugy öltöznék
másik kérdés, h ilyenkor látható már a neme ,ugye?? Mármint feltéve,ha úgy fekszik
Én nem jártam magánba, de 16 hetesen nem volt még méhszáj vizsgálat.
Ilyenkor már látható a neme, ha megmutatja.
a régi orvosom 12 hetes uh előtt megnézte, de most orvost váltok,mert a régi nem vállal szülést.
panasz nincs, de vetélésem és terhessé eleji barnázésom vérzésem volt.
Nálam 22 hetesen nézett először méhszájat, szintén havi találkás magándoki. Utána 26 hetesen kérdezte, hogy sokat keményedek-e, fáj-e a gát vagy a hüvely környéke, stb. Mivel nemleges választ adtam, nem nézte. 30 hetesen nézte, és mondta, h innentől mindig fogja.
Nekem sem fáj, nem is kellemetlen, semmi az egész, szóval csak annyiban más ilyenkor, hogy hosszabb ideig vagyok bent, mert ugye öltözni kell, illetve hogy muszáj előtte fürdenem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!