Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ezek után ugye kizárt a...

Ezek után ugye kizárt a terhesség?

Figyelt kérdés

Tudom hogy itt senki nem orvos és látatlanból nem tudja megállapítani,de az a helyzet hogy ezek mellett szinte 100% hogy nem vagyok terhes, mégis annyira hipochonder vagyok (kiskorom óta) hogy kell a megerősítés, mert egyszerűen nem hiszem el magamtól.

A barátommal június közepe előtt pár nappal voltunk együtt utoljára, és bennem volt gumi nélkül pár másodpercig még az elején (hosszú történet). Ezalatt a pár másodperc alatt volt egy nagyon halvány esély arra hogy előváladék került belém, annyira kicsi az esély hogy ennyitől teherbe essen valaki hogy vagy 1-2 hétig nem is foglalkoztam ezzel utána. Aztán elkezdtem tömérdek mennyiségű terhességi tünetet produkálni, amiről kiderült hogy felét felfázás okozta, felét pedig csak beképzeltem. A hónap végén rendesen megjött (még erősebben is mint szokott), normálisan 6 napos volt, mint szokott lenni. Augusztus elején-közepén megint produkáltam tüneteket, csináltattam is tesztet és egyértelműen negatív lett. Majd ismét megjött, bár nem volt erős de azért normális mennyiség volt (ez nagyon változó szokott lenni, hol erős, hol gyenge és csak 5 napos egy menstruáció, bár az már egyre ritkább).

Most pedig a héten fog elvileg megjönni, az ovuláció rendesen meg is volt, a hasam is kezd fájdogálni, a mellbimbóm is érzékenyebb, úgyhogy az előjelek már megvannak. Viszont mostanában sokkal fáradtabb és ingerültebb vagyok, ráadásul ma egész nap hányingerem volt, reggel arra keltem hogy fél percig csak öklendeztem, ha lett volna valami a gyomromban az valószínűleg ki is jött volna. Reménykedek benne hogy a hányinger és émelygés csak egy kisebb betegség kezdete, mert már ebbe is a terhességet akarom belelátni.

Pedig lassan 16 hetesen szerintem több tünetet is produkáltam volna ennél.:) És valószínűleg a hasam is kezdene látszani, ami bár oldalról úgy nézhet ki mintha tényleg terhes lennék, de valójában csak felesleg van rajta, könnyedén be is tudom húzni teljesen laposra. Vagy ezt alapból meg tudja tenni egy 15-16 hetes terhes?

2017. okt. 2. 16:45
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha ennyire aggódsz miért nem csinálsz egy tesztet? Az talán lenyugtatna.

Amúgy kb. 0.0001% az esélye.

2017. okt. 2. 16:49
 2/7 anonim ***** válasza:
45%
Nem nem vagy..amúgy abban ne bízz hogy előváladéktól minimális az esély.. én menstruáció utolsó előtti napján voltam együtt a férjemmel, ő is csak "betette picit". Jelenleg mindjárt 3 éves a fiunk.
2017. okt. 2. 16:55
 3/7 A kérdező kommentje:

Gondolkoztam azon is, de valószínűleg csak pénzkidobás lenne..:D

#2 Nem azt mondtam hogy egyáltalán nem lehetséges, hanem hogy nagyon kicsi rá az esély, hogy az alatt a pár másodperc alatt pont került belém előváladék, és meg is termékenyültem tőle. Nem lehetetlen mert sok ilyen esetről lehet hallani, de akkor sincs rá akkora esély.:)

2017. okt. 2. 17:50
 4/7 anonim ***** válasza:
Hát én elég sok ilyen terhességről tudok:-D Csak az elmúlt 5 évben, és az ismerősi és baráti körömben legalább 6 ilyen gyerek született. És nem tudni hányan lettek volna, mert ugye az abortuszt nem reklámozza senki.
2017. okt. 2. 17:58
 5/7 A kérdező kommentje:
Értem, akkor gyakoribb mint gondoltam.:D Egyébként tudom hogy felelőtlenség volt, többet semmilyen körülmények között nem fogjuk újra megtenni, még egy ilyen idegeskedős időszak nem hiányzik. Amíg nem akarunk babát (márpedig egy pár évig még biztosan nem szeretnénk), vigyázni fogunk rá hogy ne forduljon elő hasonló.
2017. okt. 2. 18:09
 6/7 anonim ***** válasza:
Én is átéltem, amit te, minden terhes tünetem megvolt, ráadásul én már voltam terhes, és teljesen ugyanolyan érzés volt. Még magzatmozgásokat is éreztem. Itt is kiírtam kérdést, de nem nyugtatott meg. Aztán elmentem magánúton ultrahangra, akkor nyugodtam csak meg.
2017. okt. 2. 19:22
 7/7 A kérdező kommentje:
Akkor látom nem vagyok egyedül...nem semmi dolgokra képes az emberi agy, azt meg kell hagyni. :)
2017. okt. 3. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!