Kettő helyett kéne ennem, de nem megy, normális ez?
Az elején, sőt van aki a terhessége végéig így érez.
Nem kell 2 helyett enned, ez tévhit.
Egyél annyit ami jólesik és sok folyadék:)
Már miért kene kettő helyett enned?
Annyit egyel amennyit kívánsz. Én nem vettem észre, hogy többet ettem volna, kívános sem voltam eddig, szerintem már nem is leszek, jövő csütörtökre várjuk a fiunkat.
Nem szabad kettő helyett enni!
Normálisan 1 emberes adagokat kell csak!
Majd visszajön az étvágyad
Vitamin és ásványianyag kell csak "kettő helyett" de az se mindből, pl folsav és vasigény megnő. Ami a kalórilát illeti, az utolsó trimeszterben (addig nem) kb +10%. Úgyhogy ez eleg kevés, nem kell kettő helyett enni.
Én mindkét babámmal az elejétől a végéig étvágytalan voltam. Ők egészségesek, én meg szülések után kezdősúlynál voltam.
Lehet 12 hetes kor után visszajön az étvágyad de az is rendben van, ha nem.
Mért kéne kettő helyett enned?
Te egy legalább 50-60 kilós felnőtt vagy.
A baba a végén se lesz sokkal 3 kiló felett.
MÁST kell enned kicsit. És igen, kicsit többet is.
Azért eszel kettő helyett mert gyorsan romló árut vettetek nagy mennyiségben és a gyerek apja kiment Svájcba teheneket lilára festeni?
Hány évesnek tetszik lenni a néninek?
Ne aggódj, ha szerencséd van, pár hét múlva visszajön az étvágyad.
Én 17.hétig lefogytam 8 kilót, addig mindent kihánytam és mégsem lett baja a picinek. Nem kell kettő helyett enni, inkább próbálj meg figyelni, hogy vigyél be vitaminokat, ásványianyagot többet pl.több zöldség-gyümölcs. Egyél amit kívánsz, de mértékkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!