Mennyi segítség várható el?
Figyelt kérdés
Apukától, mennyi segítséget várjak el? Mennyi a reális? Próbaidőn voltam amikor terhes lettem, a babát választottuk így most én nem dolgozom. 22 hetes vagyok, de már most is nagy tehernek érzem a házimunkát, a bevásárlást, mosást, főzést, vasalást, takarítást. Folyamatosan fáj a csípőm, a derekam, a hátam, ég a gyomrom, néha alig kapok levegőt. A porszívónk nagyon rossz, majdnem le kell guggolni hozzá, hogy ki lehessen porszívózni, így azt már nem nagyon tudom megcsinálni. Viszont bűntudatom van amiért csak ő keres pénzt, és csak ő dolgozik, már akkor is bűntudatom van, ha megkérem, hogy rakja arrébb a poharát, hiszen szegény egész nap dolgozott, én meg egész nap itthon vagyok. Anyukám folyton azt mondja, hogy ne mártírkodjak itt, hanem igen is fogjam be a férjemet segíteni, mert ha megszületik a baba, ebbe belefogok rokkanni. Ti mennyi segítséget vártatok el akkor amikor terhesek voltatok, és mennyit amikor megszületett a baba?2017. szept. 27. 06:59
41/41 anonim válasza:
40azert kegyunk tisztaban dolgokkal. Egy szetnyilo csaszar seb egeszen mas kategoria, minthogy 22hetes terhesen nem a parjaval beszeli meg a fele adodo gondjait. Miert mi segitsunk neki ebben idegenek. Akik nem is ismerik. A fejfajas egy fenallo problema egyertelmu gogy foglalkozni kell vele. Egyertelmu higy ezzel ia.foglalkozni kell. Senki nem irta hogy nem. De nem itt. Es nem nekunk. Hanem az allitolagos remek.ferjnek, es orvosnak. Teljesen ertekmetlen.volt amit.ide irtal. Azota is vallom. Nem itt kell HISZTIZNI.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!