Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit csináljak, hogy ne unatkoz...

Mit csináljak, hogy ne unatkozzam, vagy ne érezzem magam ennyire egyedül?

Figyelt kérdés
A párom fürdővezető, és most sajnos már szezon van. Ez miatt reggel 7-től este 7-8ig biztos egyedül vagyok. Néha elmegyek durizni, ezzel elfoglalom magam. Most 26 hetes terhes vagyok, és még a vizsgaidőszakomnak is vége. Még nem üres a babaszoba, így azt sem tudom csinosítgatni. Már nem tudok mit takarítani. Nagyon unatkozom. Ti mivel ütitek el az időt otthon?
2010. máj. 27. 18:19
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekem is a párom sokat dolgozik és én is sokat unatkoztam!!

Ha közelben van a párod munkahelyje, akkor elmehetsz te is és legalább lazítasz egy kicsit, hiszen jót tesz a kikapcsolódás vagy elmehetsz vásárolgatni a picinek azokat a dolgait amit például tudod, hogy kell és nem függ a méreteitől! Én például vettem keresztöltéshez fonalat meg anyagot és azt csinálgattam. Közelben lakó barátnőkkel találkoztam. Remélem tudtam segíteni vagy legalább egy jó tippet adni.

34 hetes kismami

2010. máj. 27. 19:14
 2/6 A kérdező kommentje:
Sajnos a barátnőim messze vannak. De aki talán kicsit közelebb, ő meg állandóan dolgozik. A párom messzebb dolgozik, de ha kimennék ott is csak egyedül lennék. Már a babónak szinte mindene meg van, az apró dolgokat mint a cumi és hasonlók, együtt akarjuk megvenni. Nem tudom magam mivel lekötni, már a kötéssel is próbálkoztam, a puzzle rakással is, de ezek kifújtak. De köszönöm a tippeket!
2010. máj. 27. 19:35
 3/6 anonim ***** válasza:

irigyellek :-) én ágyhoz vagyok kötve...én már kiolvastam mindent a tv-től egyenesen irtózom most itt garázdálkodok a fórumon és már az is óriási program ha orvoshoz mehetek...olyan vagyok akkor mint a gyerek a vidámparkban

azt olvastam minap hogy érdemes naplót vezetni mert szülés után mindenre másképp emlékszünk...na ez még hátra van :-)nekem is jól jön pár tipp

2010. máj. 27. 23:58
 4/6 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Az utolsót mintha én írtam volna:)!33 hetes vagyok és november óta ágyhoz vagyok kötve!A férjem 8-20-ig melózik!Nagyon kész vannak az idegeim:(((!Azt szokta nevetni a férjem,hogy úgy készülődök a dokihoz,mintha bálba mennék,pedig csak a másik utcába kell mennem!Mondtam is neki,hogy Ő el sem tudja képzelni milyen nagy élmény nekem,hogy emberekkel beszélhetek!Régen én is tettem fel kérdést ezzel kapcsolatban,de lehurrogtak,hogy miért nem főzök,mosok,takarítok!Nem értették,hogy az hogy ágyhoz vagy kötve ,az azt jelenti hogy csak pisilni meg enni kelhetsz fel!!!De Nekem szerencsére már nemsoká vége,és ha kint lesz a Picikém lemegyünk a földről:))))Kitartást mindenkinek!!!!!!!!
2010. máj. 28. 07:56
 5/6 A kérdező kommentje:
Szerencsére nem vagyok ágyhoz kötve, nehéz lenne, mert kis aktív vagyok. De nagyon is áttudom érezni! Szerencsére akkor nem csak én vagyok ezzel így! Már lassan semmit sem tudok csinálni, amit ne csináltam volna már. Próbálom a házat szépítgetni, de az isten pénze nem lenne elég...így ami a keretbe belefér. Nagyon szeretek duriba járni, ott szoktam klassz függönyöket venni, varráshoz anyagot, vagy ami épp megtetszik. Szerencsére a férjem nem korlátozza a kibontakozásom, elég jól viseli. Volt egy pár hét amíg feküdnöm kellett a veséim miatt, addig én sokat olvastam, főleg szerelmes regényeket, pedig nem szerettem előtte, azután rájöttem egészen jók. Akkor próbáltam a kötést, horgolást. Vagy ilyen kreatív dolgokat. Üvegfestés...gyöngyfűzés. Remélem ezekkel tudtam nektek segíteni.
2010. máj. 28. 10:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Sziasztok.Én 27 hetes vagyok és másfél hónapja vagyok itthon. A barátom reggel 8-tól a végtelenségig dolgozik,örülök,ha éjjfél előtt hazajön és tudunk beszélgetni egy fél órát,mire kidől. Én szerencsére nem vagyok ágyhoz kötve,így próbálom minden időmet beosztani. Reggel alszok ameddig csak tudok,utána sétálok a kutyámmal,majd bevásárolok és kb minden másnap főzök valamit,de így is már du 2-re végzek mindennel. Ezután jönnek a tv-műsorok,amit már én is nagyon unok. Hát kitartást csajok,én arra gondolok,hogy még ez is megéri a kicsikémért.
2010. máj. 28. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!