14 hetes vagyok pont ma toltottem be, feszul a hasam, szúr és kellemetlen érzés van benne?
Nem tudom hogy irjam le,nem kenyelmes se ülni, se állni sem pedig feküdni.
Neha a csipom is faj az utobbi 2-3 napban , de a hasam tegnap ota.
Konkrétan az alhasam. Baj lehet?
Első babás vagyok bocsi..
Zuhanyozz le egy kis meleg vízzel és feküdj le. Vegyél be 2 magneb6-ot vagy valami más normális magnéziumot.
Ha nem múlik, akkor orvoshoz kell menned.
És ha nem szedsz magnéziumot, vagy keveset akkor nagyobb mennyiség kell rendszeresen szedve.
2x1 vagy 3x1 et szedek eddig mindenre hatott .. magnezium citrici, de most vhogy erre sem. Nemreg eltusoltam melegvizzel persze es vettem be még 1 magneziumot meg meleg teát iszom. Mostmar csak akkor fáj ugy igazan ha ulok meg ha wcre kell mennem :( de akkor nagyon. Bekönnyezek úgy szúr lent es mintha ránehezedne valami odalentre.
Koszonkm
Idővel a 2×1,3×1 kevés szokott lenni.
Max 3×2-t lehet szedni még.
És feküdj sokat.
Sziasztok. Azóta minden rendben. Egyaltalan nem fáj. Meg lett a baj oka ( sztem)
Ugye normális emberek felébrednek arra ha pisilni kell éjszaka, na én nem. Csak reggel 6 kor arra h feszit es hólyagom es alig tudok a wcig kimenni aztan szinte fáj a hólyagomnak h kiurult. Szval most ejszakara 2 ebresztot benyomtam es semmi bajom.
4 magnézium csúszott le tegnap meg 1 nospa amit a dokin ajánlott.
De ha mégegyszer ez elofordul azonnal korhaz ! De mintha mi sem tortent volna.. elmult
De most kb 8-10centi a baba es 43-46 gramm ( doki mondasa alapjan) es az nyomhat mar ilyen picike súlyával mármit is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!