Mit csinálok rosszul? Vércukor-mérés: háromszor mértem
(egy perc eltéréssel) Többi lent!
Figyelt kérdés
Első mérés 4,2 (reggeli után 1 órával)...keveselltem,még egy mérés:8,2...ennyit még nem mértem soha :-O ...harmadik mérés 5,6...ez már tetszene,de ezek után????
Lehet,hogy nagyon szeszélyes a vércukor mérőm? Mennyire függ attól,hogy mekkora vércsepp kerül rá? ...hogy tudnám pontosabban használni? (Glucoalpha készülés-kapilláris vért néz)
2010. máj. 27. 08:19
1/7 anonim válasza:
Lehet elemet kellene már benne cseréltetned. Órásnál elintézik. Egy perc különbséggel nem lehet ilyen ingadozó. A legelső értéket vedd alapul.
2010. máj. 27. 08:26
2/7 anonim válasza:
Ha budapesti vagy, akkor esetleg "bevizsgáltathatnád" a készüléket itt:
www.e77.hu
(77 Elektronika kft Bp. Fehérvári út)
2010. máj. 27. 08:58
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm,aranyosak vagytok...
Az elem csere szükségességét elvileg jelezné.
Sajnos nem vagyok budapesti :-(
Csak arra tudok gondolni,hogy nem egyforma méretű vércsepp kerül rá,na de akkor tippelhetnék is ennyi erővel...:-)
Kevesebb vér mennyiséggel alacsonyabb,többel magasabb???
Egyelőre csak kölcsön kaptam,de így nem fogok beruházni,mi értelme van? :-(
2010. máj. 27. 09:04
4/7 anonim válasza:
Mindig mosd meg a kezed, mielőtt mérsz.
2010. máj. 27. 11:07
5/7 anonim válasza:
Milyen mérő? Márka és típusnév?
2010. máj. 27. 13:59
6/7 A kérdező kommentje:
GlucoAlpha Vércukormérő rendszer (nem egy drága készülék kb.6000 Ft volt) jelenleg kölcsön kaptam...lehet,hogy ilyet nem kel venni? A három mérés között voltak különbségek a vércseppek méretében,de nem gondoltam,hogy ekkora eltérés okozhat...hiszen azt írja,hogy nem mér (hibaüzenetet ír ki),ha túl kevés a vér,vagy ha túlságosan elázik a tesztcsík. Lehet ez az eltérés oka???? ...de akkor honnan tudom,hogy mennyi a pont megfelelő?
2010. máj. 27. 14:27
7/7 anonim válasza:
Hát, ez egy elég gagyi mérő, mármint nem akarlak megsérteni, de ennél vannak sokkal modernebbek. Ott az Accu-Chek vagy Xceed, ezek mind sokkal jobbak és az Xceed még olcsóbb is. Vagy ott a magyar gyártású Dcont, az ugyan piszok drága, de megbízható. Nem kéne hinned ennek a mérőnek...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!