Ilyen lehetséges? Rossz a mérés?
Ha jól értem a barátnőd terhes, mégis hogyan mérték meg a babát? Kivették, lemérték és visszarakták, ráadásul már nem is egyszer?
Édes Istenem, azért ez már nagyon fáj...
nyilván a mérés rossz és nem a gyerek ment össze ^^
1-2 mm félremérés már dekákat számít. Olyan ez mint a tenyérjóslás.
És UH-n hármaska hogyan mérik a gyerek súlyát? Ráteszik az anya hasát a mérlegre vagy mégis hogyan képzeljek el egy ultrahangos súlymérést?
(Mert persze tudom, hogy a combcsont, haskörfogat, akármiből képlettel számolnak egy becsült értéket- egy erősen becsült értéket.)
De súlyt nem mérnek. És ilyet nem hallottam, az ultrahangos mérésnél 3200 grammnak mérték a picit a legutóbbi mérésnél már csak 3000 grammos volt.
Jó persze sokan vannak akik 4 D-s ultrahangot is elhiszik Miért ne hinnék, hogy van ultrahangos súlymérés? De azért hadd döbbenjek meg, hogy micsoda emberek vannak.
szerintem meg lapozz tovább egyeske.... :DDDD
hű de szar napod lehetett.... amúgy meg tuti férfi vagy, mert csak az lehet ennyire nyomi:DDD
Az a baj, hogy az Uht végző doki/szonográfus akár egy óra múlva is más értéket dob ki a gyerekre. Ugyanis nem mindig sikerül pontosan mérni. És ezek az eltérések mm-k. Plusz ez a súlybecslés csalóka. 37hetes Uh-n a gyerekemet 3700becsülték, egy héttel később 3470g született:)
Szóval nyugi, a kicsinek 99,9% hogy semmi baja.
Egyeske: a súlybecsléshez vesznek fő paramétereket, most meg nem mondom melyik adatokat(fej körfogat, láb, kar, has átmérő) ezekből passz melyikeket arányba állítják, és lehet becsülni egy súlyt, hogy sacc mekkora a kicsi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!