Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 24. héten 2 kg súlytöbblet az...

24. héten 2 kg súlytöbblet az soknak számít?

Figyelt kérdés
2017. szept. 13. 19:58
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
77%

[link]

Én inkább úgy tettem volna fel a kérdést, hogy "az nem kevés?"

Ha te több mint félidősen még csak 2 kg -ot híztál, akkor vagy eztán fogsz a terhesség második felében hirtelen, az első időszakhoz képest egy nagyobb súlytöbbletet magadra kapni (én ezt tartom valószínűbbnek, úgyhogy kezdhetsz aggódni) vagy ha ugyanebben az ütemben haladsz akkor +4 kg-al mész szülni? (A baba+a méhlepény meg egyebek, a víz, és a megnövekedett vér önmagában több.)

Szerinted bármelyik is egészséges a babára nézve?

Megéri ez a túlzó önfegyelem?!

2017. szept. 14. 06:41
 22/31 A kérdező kommentje:

Nem értem egyesek miért ugranak nekem. Nem , nem az én kérdésem amit linkeltetek.

Volt, aki már mondta, a 20. héten is, hogy majd abban a hónapban megnézhetem magam és kezdjek kell aggódni, mert egy hónapban 3kg is felfog jönni. Mégsem jött fel. Nem fogyókúrázok , de utolsó válaszadó, kösz a biztatást, majd meglátjuk mi lesz a végére. Anyám sem hízott el velem, szóval lehet genetika, nem tudom. Bár nem tartom egészségesnek a kettő helyett enni elvnek. Higgyétek el, látok én elég elborzasztó ellenpéldát az ismeretségi körben, hogy mert az a jó, közben meg mégsem.

2017. szept. 14. 08:25
 23/31 anonim ***** válasza:
54%

De. :) te tetted fel. Es te tetted fel a vedono fikazos kérdést is.

Konkrétan, h nem akarod benn a szobaba pelenkazni a gyereket hanem a furdotokbe. Meg higy neked ez a szakmád es ne ugasson mar bele a vedono.

Vega vagy es volt egy kérdés amiben kiakasztott vmelyik rokonod is. A párod jogász es te akarsz járni csak nodokihoz az anyasagiert.

Erre ugy merek megeskudni, ahogy te irkalod, hogy nem te vagy. :)

2017. szept. 14. 08:45
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

Én 26 hetesen vagyok még csak +2 kg-nál, de én amiatt aggódok, hogy ez kevés. Mivel már a baba 1 kg, ergo marad 1 kg a magzatvízre, megnövekedett méhre, méhlepényre + megnövekedett vérmennyiségre. Ergo fogytam, amin nem csodálkozom, mivel a 22. hétig végig hánytam.

Én sem akarok +15-20 kg-mal menni szülni, de azt sem tartom egészségesnek, ha valaki nem hízik 10 kg-ot egész terhessége alatt. És inkább szedjek fel én pár kg-ot, minthogy a szervezetemtől kelljen a babának elvonnia a dolgokat.

2017. szept. 14. 09:16
 25/31 anonim ***** válasza:
87%
szegény baba...
2017. szept. 14. 10:07
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
13-as válaszoló vagyok. Kérdező az egész kérdésdben van egy olyan bezzeg én megmutatom dolog. Azért mert te magad is tudod, hogy nem sok. Meg ez a mondatod nem tartod egészségesneka 15 ilós hízást. Szerencsés alkat vagy ha ezt mozgással és megfelelő mennyiségű tápanyag és kalóriával érted el. Mind 3 terhességemnél a második felében nőtt a súlyom. Még messze a vége neked méd sok minden előfordulhat. Táplálkozz rendesen sok zöldséget teljeskiörlésű pékárút tésztát és husokat túrót stb akkor minden rendben lesz veled és a babával.
2017. szept. 14. 12:03
 27/31 anonim ***** válasza:
Ezek szerint neked sok. Akkor nincs kérdés.
2017. szept. 15. 20:54
 28/31 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Ne veszekedjetek ezen, a kérdezőnek is van igaza és a válaszadóknak is. Persze, hogy minden terhesség és nő más és más. A vizesedés ellen nem lehet tenni, és aki szülés után ledob 20 kilót azonnal, az nyilván víz volt. Én a fiammal híztam 20 kilót, mert zabáltam összevissza. 37 hétre született 2,5 kilóval mindössze. Borzasztó nehezen ment le,az utolsó 5-6 kiló sosem! Akkor azt mondtam, na ezt többet nem! A lányommal összvissz 5 kilót híztam, azt is az utolsó 2 hónapban, és köszöni szépen időre született 3,3 kilóval. Igenis kell figyelni, h mikor mennyit eszünk, mert nem mindenki dobja le könnyen a plusz kilókat.
2017. szept. 16. 08:34
 29/31 anonim ***** válasza:

Senki nem mondja, hogy nem kell figyelni és zabálni kell, ameddig bírod.

De ez a kérdés teljesen másról szól...

2017. szept. 16. 15:33
 30/31 anonim ***** válasza:

Egyetértek. Konkrétan ez a kérdező megerősítést var abban, hogy az mar nem is nő (hanem.. konkrétan nekem priviben a BÁLNA szót használta) aki félidőre 10kgot hízik. Leírták, hogy ez nem mindig az akaraton múlik, sőt nem is az önmérsékleten, de ő meggyőződéssel állítja, hogy azért mert neki ilyen a teste, akkor másnak is menne ez. De sajnos nem.

Hiába irja hogy nem az ő kérdése a többi amiket linkeltem. Nyugodjatok bele.. Az övé. Onnan tudom, hogy par hete privátban kiosztotta a tesómat is, az is kiakadt mint a taxiora.. Atkuldte a levelet. Na, azóta rajta röhögünk. Felismerjuk az idiota kerdeseit, egy igazi hisztérika. Meg van jo par hete, sajnálom, hogy nemsokára megszülök, mert vegigneztem volna a lelki lepusztulasat a negyvenedik hetig, ahogy rádöbben, hogy nem minden ugy van, ahogy a könyvek írják, hogy nem normalis ba szogatni a vedonot vagy hogy van olyan hogy mas ember véleménye. :)

2017. szept. 16. 15:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!