24. héten 2 kg súlytöbblet az soknak számít?
En is azt gondolom,hogy a magas lóról dolog benne van a pakliban. Nem bántásból, de nagyjából ugy jon le, hogy aki hízik a végére 10kgot az tuti egy troger tespedős disznó. Vagy partnert keresel abban, hogy itt fenyezzenek téged, hogy mekkora szuper vagy, hogy 2 kgot hiztal eddig? Vagy mert mekkora onmersekletet tanusitasz l? Taps..taps.
Értsd mar meg, ahány nő, annyi fele. Van aki olyan alkat, hogy lemegy rola, van aki annyit hizik, amennyit a terhessége megkovetel es van aki meg hizik sokat mert éppen olyan az alkata. Ezek nem aranyosak azzal, hogy utana elfolyik majd az anyuka vagy fel ev múlva jobban nez ki, mint a terhessége elott.
A 2 kg nem sok. De ha hetente megkerdezed ezt akkor se lesz az, meg ha elfogadod, hogy te ilyen vagy es figyelsz erre. Es igen latom, másnak is feltűnik, de ok, hogy ez a gyk, de sztem valaszoltak mar neked ott is.
Elárulom, nem hiztam egy dekat sem a terhessegem alatt. En fogytam. Es en nekem figyelni sem kellett. A nővérem uilyen alkat. Szoptatsnal se. Es akkor most kopkodjek a másikra,hogy "oda kell figyelni" meg "nem kell ketto helyett enni" en ehettem vna hat helyett is, akkor is -10kgal zarom mert ilyen az anyagcserem. Max magamnak tartoztam elszamolassal es nem akartam masokra raeroltetni ezt, mert akaratlan volt.
Szuper vagy, te nem hízol, masok hiznak, beszopták.. Gonosz rossz zabalos mamik. Ejnye. Vagy mégis mit vársz milyen válaszokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!