Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 24. héten 2 kg súlytöbblet az...

24. héten 2 kg súlytöbblet az soknak számít?

Figyelt kérdés
2017. szept. 13. 19:58
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nem sok.
2017. szept. 13. 20:59
 12/31 A kérdező kommentje:
Szerintem érdemes odafigyelni. Azért is írtam ki a kérdést, mert engem mindenki vékonyan ismert meg és sajnos beszólogatnak az emberek, hogy csak most fogok igazán sokat hízni. Meg azt is megkaptam, hogy minek fogytam terhesség előtt tizen kilót le, úgyis visszaszedem. Én szerintem az szedi vissza, vagy hízik meg annyira aki mértéktelenül eszik és este is beeszik. Természetesen elsősorban magam miatt és a baba miatt vigyázok a súlyomra. Bár rosszul esik, amikor ilyeneket mondanak :(
2017. szept. 13. 21:03
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
Súlyod nőhet még a végére de nem feltétlenül zsír formájába rakodik rád. Az sem mindegy hanyadik terhességed, milyen rendben van e. Én mind 3 nál az utolsó időszakban nőtt a súlym a legjobban. Nagyon vizesedtem és az utolsó terhességemnél mozogni is alig birtam, mert fájt a comb izületem. Kicsit szállj le kérdezőa magas lóról mert nem vagyunk egyformák. Én végig tornáztam a terhességemet oda figyeltem mit eszek nem nasiztam de még is a terhsség végére jó 15 kiló plusszal zártam a terhességet aminek anagy része el is tünt, ahogy megszülettek és rendeződött egy picit a hormon háztartásom. Mire a hat hetes kontrolra vissza mentem a terhesség elötti súlyomon voltam de a formám nagyon nem olyan volt. Azt kemény tornával nyerte vissza. Úgyhogy kérdező még bőven alakulhat úgy hogy nem a számolt súlyodnál fogsz megállni.
2017. szept. 13. 21:28
 14/31 A kérdező kommentje:
Nem értelek, miért írsz olyat hogy szálljak le a magas lóról? Szerintem nem írtam olyan stílusban, ami ezt a reakciódat indokolja.
2017. szept. 13. 21:34
 15/31 anonim ***** válasza:
2017. szept. 13. 22:05
 16/31 A kérdező kommentje:
Nem az enyém. De a kérdezővel egyetértek.
2017. szept. 13. 22:10
 17/31 anonim ***** válasza:
76%

En is azt gondolom,hogy a magas lóról dolog benne van a pakliban. Nem bántásból, de nagyjából ugy jon le, hogy aki hízik a végére 10kgot az tuti egy troger tespedős disznó. Vagy partnert keresel abban, hogy itt fenyezzenek téged, hogy mekkora szuper vagy, hogy 2 kgot hiztal eddig? Vagy mert mekkora onmersekletet tanusitasz l? Taps..taps.

Értsd mar meg, ahány nő, annyi fele. Van aki olyan alkat, hogy lemegy rola, van aki annyit hizik, amennyit a terhessége megkovetel es van aki meg hizik sokat mert éppen olyan az alkata. Ezek nem aranyosak azzal, hogy utana elfolyik majd az anyuka vagy fel ev múlva jobban nez ki, mint a terhessége elott.

A 2 kg nem sok. De ha hetente megkerdezed ezt akkor se lesz az, meg ha elfogadod, hogy te ilyen vagy es figyelsz erre. Es igen latom, másnak is feltűnik, de ok, hogy ez a gyk, de sztem valaszoltak mar neked ott is.

Elárulom, nem hiztam egy dekat sem a terhessegem alatt. En fogytam. Es en nekem figyelni sem kellett. A nővérem uilyen alkat. Szoptatsnal se. Es akkor most kopkodjek a másikra,hogy "oda kell figyelni" meg "nem kell ketto helyett enni" en ehettem vna hat helyett is, akkor is -10kgal zarom mert ilyen az anyagcserem. Max magamnak tartoztam elszamolassal es nem akartam masokra raeroltetni ezt, mert akaratlan volt.

Szuper vagy, te nem hízol, masok hiznak, beszopták.. Gonosz rossz zabalos mamik. Ejnye. Vagy mégis mit vársz milyen válaszokat?

2017. szept. 13. 22:18
 18/31 anonim ***** válasza:
76%
Hú, rengeteg! Holnaptól ne is egyél!
2017. szept. 13. 22:34
 19/31 anonim ***** válasza:
84%
😳 Hát én tipikus zabálós kismama vagyok! Pontosítok! Amit megkívánok azt lelkiismeretfurdalás nélkül megeszem!!! 30.hét + 15 kiló. Amúgy a terhesség elött alultáplált voltam, mert kemény fizikai munkát végeztem 3 műszakban, és sokszor a napi bevitt kalóriám nem volt elegendő. Amíg a babám egészséges, és velem is minden rendben van, addig nem aggódom a súlyom miatt!  Aggódjon aki akar 2-3kilókon 😌
2017. szept. 13. 22:51
 20/31 anonim ***** válasza:
77%
Hogyan lenne már sok? 2 kg hizás akkor sem sok ha nem vagy terhes. Lehet, hogy egyszerűen csak nem voltál wc-n és azt mutatja a mérleg. 10 kg-t egyébként minimum kell hízni terhesség alatt és nem most kellene fogyókúrázni. Gondolj bele, nekem vészes terhességi hányásom volt végig, 61 kg-rol indultam, szülés előtt 58 kg voltam, utána pedig 48. Tehát 10 kg volt a baba, méhlepény, stb.
2017. szept. 14. 06:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!