Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Leggings tehesség alatt?

Leggings tehesség alatt?

Figyelt kérdés

32 hetes terhes vagyok, sajnos plusz kilók szaladtak fel fenékre és combra is. Itthonra fel merem venni a leggings-t, mivel kényelmes ami van.

Összehasonlítottam a kismama nadrágommal (amiben a szabása miatt hatalmasnak tűnök!) és a leggings jobban áll (még a súlytöbblettel is).

Eddig hanyagoltam a viselését, mivel mindig úgy gondoltam, ha van egy kis plusz az emberen, akkor nem "illik" ilyet felvenni.

Szerintetek ciki lenne ilyen passzosabb nadrágban járni? Felsőt természetesen próbálnék olyat találni, ami eltereli a figyelmet, vagy esetleg a hossza jól takar.

2016. márc. 11. 12:54
 1/8 anonim ***** válasza:
90%

Nadrágként, rövid felsővel nem terhesen, modellalakkal is gáz.

Normálisan, a funkciójának megfelelően viselve viszont semmi gond nincs vele. Terhesen sem. Miért is lenne?

2016. márc. 11. 12:56
 2/8 anonim ***** válasza:
59%
Ha a felsörész legalább a térdedig ér, akkor nyugodtan hordjad, de ha csak éppen a csípödet takarná, akkor jobb, ha nem teszed.
2016. márc. 11. 12:57
 3/8 anonim ***** válasza:
97%
Teljesen jó a leggings, én is abban jártam a vége felé már (mondjuk én nyáron szültem). Hosszabb felső hozzá és tökéletes.
2016. márc. 11. 12:58
 4/8 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem nem gáz. Azt hordd amiben jól érzed magad. Főleg egy hosszabb felsővel senki nem szól semmit érte.
2016. márc. 11. 12:58
 5/8 anonim ***** válasza:
97%

Terhességem 98%-ba leggingseket hordtam főleg télen jó vastagokat, persze tunikákkal amik mind popsi alá értek.

Egyedül most tavasszal szereztem be rövid pólókhoz 2 db kismama nadrágot.

Ha nem rövid pólóval veszed fel akkor viseld nyugodtan, miért is ne tennéd? :)

2016. márc. 11. 13:00
 6/8 anonim ***** válasza:
88%
Én hordtam leggingst terhesen, mert az volt a legkényelmesebb, és én sem 40 kilós vagyok :). Arra viszont figyeltem, hogy hosszú felsővel/tunikával vagy ruhával legyen csak rajtam. Minimum a fenék vonala alá érővel viseld, bővebb, hosszabb tunikával, de akár combközépig érő ruhával is felveheted. Az a ciki ha valaki rövid felsőt húz hozzá.
2016. márc. 11. 13:00
 7/8 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem nem terhesen takarja a fenekedet a felso, vagy terhesen legalabb terd foleig er, nem gaz a leggings :)
2016. márc. 11. 13:01
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, így már kicsit nyugodtabb vagyok! :) Főleg hosszú felsőket hordtam eddig is, ami leér legalább a fenekemig.
2016. márc. 11. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!