Vinke kérdése:
6-héten keresztül nem jöt meg a mensim azt monta a doki terhes vok még a tesztek is pozitiv lett tegnap elöt meg jöt. Gyenge vézés és gyenge fájdalomal. Létezik olyan hogy tehesség alatt meg jön? -
Figyelt kérdés
2014. máj. 13. 12:28
1/11 anonim válasza:
Igen - az első néhány hónapban, és gyengébben.
És ha a teszted pozitív, akkor biztos lehetsz benne.
2/11 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm.
meg nyugotam.
azt hitem baj van.
2014. máj. 13. 13:18
3/11 anonim válasza:
Azért ha vérzel, menj vissza a dokihoz. Vetélés is lehet.
4/11 anonim válasza:
És ha vetélés? Menj be az ügyeletre, vagy a dokidhoz. Alap szabaly, hogy, ha az orvos megállapítja a terhességet és elkezdesz vérezni, azonnal orvoshoz kell fordulni! Ráadasul görcsölsz is. Menj! Ne legyél felelőtlen!
5/11 A kérdező kommentje:
megyek dokihoz
csak sajna nálunk nincs doki ceglédre kell visza mennem ahogy elmult a vézés.
legalább is ezt monták.
tegnap elöt görcsötem meg tegnap is de csak enyhén.
ma már semmi baj.
csak még vérzek.
2014. máj. 13. 13:45
6/11 anonim válasza:
Mar bocsi, de elég nagy baromságot mondtak neked! Terhesség alatt ha vérzel, nem szabad megvárni,hogy majd talan elmúlik és akkor menni orvoshoz. Bármilyen messzi van az orvos, meg kell nézni, hogy miért vérzel. Meg akarják várni, hogy elvetélsz, miközben, ha időben látott volna orvos, akar egy sima tablettával megakadályozhatta volna, hogy elmenjen a baba? Én hat hetesen görcsöltem és barnas vér jött belőlem. Mint kiderült, pont a petezsák mellett leszakadt a méhnyálkahártya. Ez nagyon gyakori, rengeteg nőnèl van ilyen a terhesség elején, de adnak rá progeszteron tablettát és sok pihenés mellett 90% hogy megmarad a baba. Ha nem lát doki, nem kapsz gyógyszert, siman elvetélsz egy ilyen esetben.
7/11 A kérdező kommentje:
igazad van.
megyek is.
sziasztok
2014. máj. 13. 14:15
8/11 anonim válasza:
tényleg butaságot mondtak neked, ha a doki azt mondja, hogy baba van és vérzel akkor azonnal orvos!! Lehet, hogy tényleg nincs baj, de ugye vetélés is lehet! Majd ird meg mit mondott az orvos!
10/11 A kérdező kommentje:
igen vissza.
egy ecerü mensi volt.
2014. máj. 14. 16:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!