31 hetes terhes vagyok ma voltam uh-n és a hc 80 mm azt irta a doki. Most ertem haza es neztem h az nagyon kicsi lenne, mert a 4d-n 22,12 cm volt 24 hetesen es ott genetikait is kertunk ami rendbe volt. Az orvos hibázhatott?
Figyelt kérdés
Nyugtassatok meg,hogy csak elírás,mert a doki is mondta hogy minden rendbe.2014. ápr. 3. 15:26
1/3 anonim válasza:
Csak elírás lehet, csökkenni semmiképp nem tud a baba egyik mérete sem.
2/3 A kérdező kommentje:
Én is ígygondolom meg mondta is,hogy rendbe van minden, csak hirtelen annyira bepánikoltam,hogy ez hogy lehet.
2014. ápr. 3. 15:50
3/3 anonim válasza:
Sajnos nem tudom pontosan,mert nálam azt nem mérték. Ha ez segítség, itt vannak az én babám adatai:
30hét 3 nap UH:
BDP: 80 mm s.30 AD: 80 mm FL: 59 mm
21 hét 3 nap 4D UH:
BDP: 5,77
OFD: 7,03
HC: 20,21
TAD: 5,87
AC: 17,84
FL: 3,89
Üdv: 31 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!