Ma beszeltem eloszor Várnagy dr-al pécsről?! Mindenkivel ilyen?
Vizsgálat alatt is ilyen szűkszavú es gyorsan letudja a pacienseket??
Vegig se hallgatott.. csak kerdezte mikorra adjon idopontot. Elhadarta hova kell menni ( felét se ertettem mert az idopontot irtam epp fel) de azt mondta a portast kerdezzem ha nem tudom..ugy elharadta es olyan gyorsan elkoszont nem is fogtam fel h en vkivel beszelek eppen..
ilyenkor van a magánrendelése, és ilyenkor az asszisztens szokta felvenni, lehet lebetegedett és a dokinak kellett a telefonálókkal is foglalkozni, s közben ott ültek vele szemben. Velem mindig nagyon türelmes volt, mindig kérdezett, van-e kérdésem, én elégedett vagyok vele. Mondjuk nekem aztán minta terhességem volt, minta császárral (programozott), rendkívül gyors felépüléssel, szóval nem nagyon volt se bajom, se kérdésem.
Ha van még kérdésed írj nyugodtan.
Jaj szia ugy orulok h irsz. Pecsen jarsz hozza?:)
Kepzeld mondta hol rendel pécsen de egyszeruen nem talaltam papirt es ugye nem ert ra éreztem a hangján. Gondoltam kideritem majd de 3 féle cimet is talaltam. :)
Amugy nagyon koszonom. Valoszinuleg enis csaszaros leszek, de errol az o velemenyet is kiszeretnem kerni h tenyleg kell-e :)
Ha pecsen szultel, akkor megkerdezetem milyenek ott az orvosok es apolok?:) meg mikor lehet a babat utana latni ( apuka es nagyszulok reszet nezve)
igen Pécsen, beszéltünk is priviben :) a rendelése a szülészeti klinika új szárnyában van, behajtasz a kapun, jobb kéz felől van egy parkoló rész, bal kéz felől van egy kintről is jól látható lépcsőház, ott kell felmenni az elsőre (a tudok, keresek képet).
Én VIP szobát kértem, hála isten volt is, velem kedvesek voltak, de sajnos láttam olyat is, aki másik anyukával nem épp szépen beszélt... az én kislányom konkrétan előbb fogták meg anyámék, mint én :D ahogy hozta fel az intenzívre az ápoló, megállították dajkálni egyet, és meg is várta, hogy megdajkálják, lefotózzák, nagyon kedves volt. A magánszobában napi 3-4x kivitték a szemetet, takarítottak. Ha kérdeztem a csecsemősöktől, segítettek, de nem voltak erőszakosak. Nekem szimpi volt az ellátás. A kaja nem valami nagy szám, de ilyenkor a rokonok úgyis ellátnak :D Ha nem magánszobád van, akkor egyszerre 1 fő mehet be, az ebédlő részben lehet leülni, a látogatási időt eléggé betartják.
itt kell bemenni ebben a lépcsőházban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!