Ma beszeltem eloszor Várnagy dr-al pécsről?! Mindenkivel ilyen?
Vizsgálat alatt is ilyen szűkszavú es gyorsan letudja a pacienseket??
Vegig se hallgatott.. csak kerdezte mikorra adjon idopontot. Elhadarta hova kell menni ( felét se ertettem mert az idopontot irtam epp fel) de azt mondta a portast kerdezzem ha nem tudom..ugy elharadta es olyan gyorsan elkoszont nem is fogtam fel h en vkivel beszelek eppen..
12# velem is ez van.. lattam a kerdesed ( amit linkeltel privatban) az sem lepne meg ha ugyanez írt volna ott neked... az én mostani dokimmal semmi baj , azért keresek újat, mert szülésnél nem bíznék a mostaniban. Nemtudom miért ? Talána felfogása miatt a szüléssel kapcsolatban. Mindenképpen császározni akar a Dr.nő pedig csak az elején tartok. Te mióta keresel újat? Nem főben járó bűn h te is kérdeztél máshol.. sztem sem illegális , de mint írtam üziben is ezekkel ne törődj. Lehet ,h privátban is ő írkál.?
10# nagyon jó dokid lehet :) koszi h irtal!!:)
Bevallom egy pillanatra meg is rémisztett , hogy tenyleg paraszt vagyok. De aztán rájöttem, hogy emiatt csak nem.. :)
Sztemis ráférne , h kezeltesse magát. Hogy lehet 80% felett??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!