Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma beszeltem eloszor Várnagy...

Ma beszeltem eloszor Várnagy dr-al pécsről?! Mindenkivel ilyen?

Figyelt kérdés

Vizsgálat alatt is ilyen szűkszavú es gyorsan letudja a pacienseket??

Vegig se hallgatott.. csak kerdezte mikorra adjon idopontot. Elhadarta hova kell menni ( felét se ertettem mert az idopontot irtam epp fel) de azt mondta a portast kerdezzem ha nem tudom..ugy elharadta es olyan gyorsan elkoszont nem is fogtam fel h en vkivel beszelek eppen..

2017. szept. 12. 17:38
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
10# volt nekem egy jo dokim, de megváltozott valami a fejében és örülnék , ha hamar találnék újat! Szerintem sem főben járó bűn,hogy utána kerdeztem. De mit is vártam. Havonta v.két havonta kerdezek , minimum 1 kötekedő ember akad kivétel nélkül! Gondolon egy páciense az illető, aki ide írt mintha ócsároltam vna a dr urat.. de sztem ez messze áll attól ,mint ahogyan ezt ő felfogta
2017. szept. 12. 18:15
 12/24 A kérdező kommentje:

12# velem is ez van.. lattam a kerdesed ( amit linkeltel privatban) az sem lepne meg ha ugyanez írt volna ott neked... az én mostani dokimmal semmi baj , azért keresek újat, mert szülésnél nem bíznék a mostaniban. Nemtudom miért ? Talána felfogása miatt a szüléssel kapcsolatban. Mindenképpen császározni akar a Dr.nő pedig csak az elején tartok. Te mióta keresel újat? Nem főben járó bűn h te is kérdeztél máshol.. sztem sem illegális , de mint írtam üziben is ezekkel ne törődj. Lehet ,h privátban is ő írkál.?

10# nagyon jó dokid lehet :) koszi h irtal!!:)

2017. szept. 12. 18:19
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Inkabb beszeljunk tovabbra is privatban nehogy megtalalja megis az en kerdesemet is ha nem o irt volna oda!! De orulok h itt privatban is lehet irni... itt minden jot. Beszelunk uzenetbe!
2017. szept. 12. 18:21
 14/24 A kérdező kommentje:
Rendben ! :-)
2017. szept. 12. 18:22
 15/24 anonim ***** válasza:
86%
Várnagy dokinak rengeteg a betege. Telefonon nem ér rá csacsogni, mert várják és úgy is akkor kell majd elmondani a bajod, ha ott vagy. Nem bőbeszédű, de ami fontos azt elmondja és lehet kérdezni tőle.
2017. szept. 12. 18:26
 16/24 A kérdező kommentje:
Nem regénnyel készültem. Csak a nevemet akartam mondani, neg mikor mennék es h kismama vagyok
2017. szept. 12. 18:50
 17/24 NyuszikaNYC20000 ***** válasza:
82%
Ki ez a pszihopata egyed?szerintem senki nem szeretne egy olyan orvost aki eppen h atsiklik felette.ugyhogy szerintem nem is serto a kerdesed lehet hogy en is feltettem volna a helyedben.ez a beteg holgyike meg kezeltesse a duhrohamait!!
2017. szept. 12. 18:53
 18/24 A kérdező kommentje:

Bevallom egy pillanatra meg is rémisztett , hogy tenyleg paraszt vagyok. De aztán rájöttem, hogy emiatt csak nem.. :)

Sztemis ráférne , h kezeltesse magát. Hogy lehet 80% felett??

2017. szept. 12. 19:02
 19/24 anonim ***** válasza:
80%
Semmi rosszat nem tettél, kérdező!!! Nyugodj meg. A kötekedőknek reagálni sem szabad!
2017. szept. 12. 20:31
 20/24 anonim ***** válasza:
62%
Ez egy debil ne törődj vele 😁
2017. szept. 12. 20:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!