4 halvány pozitív teszt,2 napja elmaradó menstruáció, hétfőn 34.5 b-HCG, ma 47.8. Progeszteron >mint 190.8. Két napja émelygés, gyakori vizeletürítés, duzzadt mell. Hétfőn beszéltem az orvosommal, szerinte nem baba ( két hete volt inszeminációm)?
A progi szetintem is jó, de a hcg nagyon alacsony. A nemvárt napján legalább 100-nak kéne lennie, te meg pontosan tudod, mikor volt az ovu, a megtermékenyítés.
A hcg szint a terhesség elején nagyon meredeken emelkedik, naponta, két naponta duplázódik.
Sajnálom, de szerintem kémiai terhesség. Elindult ugyan valami, de ez kevés :((
Mi az a kémiai terhesség???
Megfogan, de rögtön el is vetél?
A terhességek nagyon nagy része már azelőtt véget ér, hogy tudomást szereznenk róla. Egyszerűen nem tud jól megtapadni, nem kezd osztódni, és a menstruacio körül véget is ér.
Ezekből vannak az idő előtti extra halvány tesztek, amik nem erősödnek, hanem végül megjön.
Nem nevezném vetélésnek, de olyasmi. A petesejt megtermékenyült, de mégsem ágyazódik be, és nem lesz belőle terhesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!