Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akik magánorvoshoz jártak a...

Akik magánorvoshoz jártak a terhességük alatt végig, adnátok segítséget?

Figyelt kérdés

Az érdekelne hogy a terhességed mennyibe került így összességében?

Mennyibe kerültek az egyes alkalmak az ultrahangon, a különböző kötelező és ajánlott vizsgálatok, a szülés, esetleg hogy mennyit adtál a orvosnak szülés után?

Ha nem tudod ilyen részletesen akkor egy nagyjábóli végösszeg is sokat segítene, hogy mégis mire számítsunk ha magánorvoshoz mennék?

Köszi előre is a segítséget.

2017. szept. 6. 20:31
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Alkalmanként 12 ezer, 4 hetente mentem (kivéve amikor volt rákszűrés, akkor 15), kombinált 30, rossz eredmény miatt prena 200, szülésre 80, vip szoba 30.

Ez idén volt.

Első babám 3 éve a töredéke volt, akkor nem volt vip szoba, meg prena, és a kombinált is ha jól emlékszem 9 ezer volt.

2017. okt. 4. 20:04
 22/22 anonim ***** válasza:
Vas megye: átlagban a magánorvosok terhesgondozásnál 10 000 Ft-ot kérnek alkalmanként, mi nem csináltattunk genetikai tesztet, a kötelező orvosi vizsgálatok pedig ingyenesek voltak a kórházban. Végeredményben a legtöbb pénz a magánorvosra ment, kb. 70 000 Ft-ot kifizettem neki a 9 hónap alatt, te is erre számíts szerintem. Viszont nálunk fogadott orvos nem lehet a szülésnél, mi szülésznőt sem fogadtunk, mert egyrészt 50 000 Ft-ot hasznosabb dologra is el tudok költeni a babával kapcsolatban, másrészt neten mindennek utána tudsz járni és ha még a védőnőd is jó szakmailag, akkor szerintem semmi szükség szülésznőre. Amit viszont jó ha figyelembe veszel, hogy mire megveszel a mindent a picinek az baromi sokba fog kerülni, szóval minél hamarabb kezd el beszerezni a dolgokat, havonta, úgy tudsz spórolni is.
2017. okt. 5. 01:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!