Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szeptember 7-re kaptam időpont...

Szeptember 7-re kaptam időpontot most menjek magánorvoshoz?

Figyelt kérdés
Kalkulátor alapján 7 hetes terhes vagyok de még nem voltam orvosnál. Szeptember 7-re kaptam időpontot de az nekem már késő. Ilyenkor mit tennétek?
2016. júl. 28. 10:39
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha megengedhetem a magánorvost, akkor oda mennék.

Ha nem, akkor elmennék az SZTK-ba és kivárnám a soromat. Sorra kerülsz, megnéznek "csak" várni kell.

2016. júl. 28. 10:46
 2/8 Regáti ***** válasza:
100%
Elmennék máshová! Oda akinél szülni szeretnék!
2016. júl. 28. 10:46
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék magánorvost fogadni. Már van egy kislányom vele sem volt magánorvosom. De ha meg megvárom az időpontot akkor már 13 hetes terhes leszek és akkor a legelső vizsgálat a rákszűrés utána kapnák másik időpontod de akkor a genetikai?? Az a legfontosabb vizsgálat. Úgy is mehetek magánorvoshoz ha nem nála akarok szülni??
2016. júl. 28. 10:52
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Úgyis mehetsz maganorvoshoz, hogy nem nála szülsz. De mondtad, hogy terhes vagy és azért kérsz időpontot? Beszélj a vedőnőddel, segít ő is elintézni, hogy kapjál előbbre. Én biztos, hogy nem várnék addig. Vagy sztk-ba kiharcolnék egy korábbi időpontot vagy magánba elmennék.
2016. júl. 28. 11:00
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem is ez jutott eszembe először, hogy szóltál arról, hogy terhes vagy amikor az időpontot kérted? Én visszatelefonálnék, vagy bemennék személyesen, lehet akkor azt mondják, hogy ha már belefér az idődbe akkor maradj ott, és várd meg, hogy bekerülj.
2016. júl. 28. 11:05
 6/8 A kérdező kommentje:
Igen mondtuk hogy terhes vagyok és azt mondta hogy hamarabb 100% hogy nem kapok :(
2016. júl. 28. 11:06
 7/8 anonim ***** válasza:
55%
sztk-ban ha bemész egyik nap, és azt mondod, hogy panaszod van (pl görcsök vagy valami) akkor kötelesek fogadni időpont nélkül is. nem várnék ennyit.
2016. júl. 28. 11:10
 8/8 anonim ***** válasza:

Én is úgy tudom, hogy bármennyire is szigorúan veszik az időpontot, ha valaki kivárja a sorát, akkor aznap fogadják. 3 városban és 2 Bp kerületben ezt láttam.

De magánhoz is mehetsz.

2016. júl. 28. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!