Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt valaki aki azért nem...

Van itt valaki aki azért nem megy magánorvoshoz mert nincs rá pénze?

Figyelt kérdés
És a terhessége elején van 7-8 hetes.
2015. aug. 5. 21:47
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, én már 35 hetes vagyok, de elsősorban azért nem mentem magándokihoz. Ha nagyon muszáj lett volna akkor szorítok rá pénzt, de inkább a baba cuccaira költöttem azt a 10enpárezer forintot. Van elég doki az sztk-ban, kértem véleményeket kihez érdemrs menni, megkaptam, elmentem hozzá és tényleg jófej normális. Ha lett volna rá pénz akkor lehet szülésre is felfogadom. Szerintem felesleges ha találsz normális sztk-s dokit.
2015. aug. 5. 21:53
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Sokan nem válallják el a szülést, ha a terhesgondozás nem náluk volt (fizetősben) végig.

Ha szülésnél sem ragaszkodsz orvoshoz, akkor nincs nagy különbség problémamantes terhesség esetén, csak sokkal kényelmesebb magánrendelőbe járni, leginkább azt kell megfizetni. A terhesgondozás protokoll szerint megy, ami kötelező azt el kell végezni, ha fizetsz, ha nem. Én kifizettem mind a két gyereknél, de főleg azért, mert képtelen voltam a rendelőben kivárni a sorom és akartam kérhető vizsgálatokat is, illetve azt a dokit akartam szülésnél is, mert sztk-ban annyira normális volt, de nem vállalta máshogyan.

2015. aug. 5. 22:05
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Már megszültem, de ezért nem voltam magánorvosnál. Nem is hiányzott. Bunkók voltak az sztkban, de ettől nem lett baja a babámnak.
2015. aug. 5. 22:39
 4/5 anonim ***** válasza:

Én azt a pénzt inkább a babára költöttem. Velem mindig rendesek voltak megvizsgáltak minden oké volt, mehettem haza.

Amikor hajnalban szültem a 99%-át a szülésznők csinálták (szívvel lélekkel) az orvos csak a végén jött hogy meg nézze a lepényt. Szóval kb ennyi :D

Most ismét várandós vagyok, ugyan így fogok tenni.

2015. aug. 6. 10:26
 5/5 anonim ***** válasza:

A fizetésünk mellett luxus lenne a magánorvos, így sztk-ba járok. Jó tapasztalataim voltak eddig, illetve úgy mondanám, hogy nem voltak rossz tapasztalataim.

A terhesgondozáson kb. fél óra - egy óra várakozási idő alatt sorra kerülök, korrektül megvizsgálnak, a kérdéseimet megválaszolják. Ettől több nekem nem kell.

2015. aug. 6. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!