Van itt valaki aki azért nem megy magánorvoshoz mert nincs rá pénze?
Sokan nem válallják el a szülést, ha a terhesgondozás nem náluk volt (fizetősben) végig.
Ha szülésnél sem ragaszkodsz orvoshoz, akkor nincs nagy különbség problémamantes terhesség esetén, csak sokkal kényelmesebb magánrendelőbe járni, leginkább azt kell megfizetni. A terhesgondozás protokoll szerint megy, ami kötelező azt el kell végezni, ha fizetsz, ha nem. Én kifizettem mind a két gyereknél, de főleg azért, mert képtelen voltam a rendelőben kivárni a sorom és akartam kérhető vizsgálatokat is, illetve azt a dokit akartam szülésnél is, mert sztk-ban annyira normális volt, de nem vállalta máshogyan.
Én azt a pénzt inkább a babára költöttem. Velem mindig rendesek voltak megvizsgáltak minden oké volt, mehettem haza.
Amikor hajnalban szültem a 99%-át a szülésznők csinálták (szívvel lélekkel) az orvos csak a végén jött hogy meg nézze a lepényt. Szóval kb ennyi :D
Most ismét várandós vagyok, ugyan így fogok tenni.
A fizetésünk mellett luxus lenne a magánorvos, így sztk-ba járok. Jó tapasztalataim voltak eddig, illetve úgy mondanám, hogy nem voltak rossz tapasztalataim.
A terhesgondozáson kb. fél óra - egy óra várakozási idő alatt sorra kerülök, korrektül megvizsgálnak, a kérdéseimet megválaszolják. Ettől több nekem nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!