Akik magánorvoshoz jártak a terhességük alatt végig,
adnátok segítséget?
Figyelt kérdés
Az érdekelne hogy a terhességed mennyibe került így összességében?
Mennyibe kerültek az egyes alkalmak az ultrahangon, a különböző kötelező és ajánlott vizsgálatok, a szülés, esetleg hogy mennyit adtál a orvosnak szülés után?
Ha nem tudod ilyen részletesen akkor egy nagyjábóli végösszeg is sokat segítene, hogy mégis mire számítsunk ha magánorvoshoz mennék?
Nálunk a fogadott orvosi rendszer azt jelenti, hogy minden vizsgálat a kórházban van (vérvétel, uh, nst, kenetvétel), plusz külön a fogadott dokihoz méhszájat nézetni. Ami a kórházban volt, azért nem kellett fizetni. A magán doki 5000 ft volt alkalmanként. 8-szor voltam nála, tehát ez 40000 ft volt. A szülésért nem kért pénzt, de kapott, mivel éjjel jött be hozzám, így illett valamit adnom. Egyébként kevesebbet adtam volna, mert nem voltam elégedett, de a boríték ott volt megőrzésre a szülőszoba előtt várakozó anyámnál, ő meg rögtön a doki kezébe nyomta. Ha ezt nem teszi meg, akkor csak 10-20 ezret adtam volna. Tehát nekem 80000 ft volt összesen.
2017. szept. 7. 19:53
18/22 anonim válasza:
#6-os vagyok. #10-esnek: nődokihoz nem oda jártam, ha erre vonatkozik a kérdésed.
2017. szept. 7. 23:38
19/22 anonim válasza:
Én nagykanizsai vagyok.12ezer a vizsgálat,uh-val együtt,magánrendelésen.
Szülésre 100 ezer körül szánok.
2017. szept. 8. 10:35
20/22 anonim válasza:
Most gyorsan összeszámoltam, 250 ezer. Vidéken. 12 ezer volt a terhesgondozás 3-4 hetente, 80 a szülés, 30 a kombinált teszt és a végén mikor már nem a magánrendelésen találkoztunk is adtam neki. (Vidéki megyeszékhely)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!