Akik magánorvoshoz jártak a terhességük alatt végig, adnátok segítséget?
Az érdekelne hogy a terhességed mennyibe került így összességében?
Mennyibe kerültek az egyes alkalmak az ultrahangon, a különböző kötelező és ajánlott vizsgálatok, a szülés, esetleg hogy mennyit adtál a orvosnak szülés után?
Ha nem tudod ilyen részletesen akkor egy nagyjábóli végösszeg is sokat segítene, hogy mégis mire számítsunk ha magánorvoshoz mennék?
Köszi előre is a segítséget.
Terhesgondozás 25 ezer/ alkalom + egyéb vizsgálatok szintén magánúton még egy 50 e kb.
Szülés (császár) orvosnak 150 e, szülésznő: 50 e csecsemősök 2-5 e kinek mennyi sokan voltak, gyermekorvos kórházi 25 e, magán szoba 13 e/ éj 5 napot voltam.
Ez 5 éve volt, Budán.
Alkalmanként 7000 ft. Illetve emelés után 9000 Ft volt egy alkalom. Uh és sima vizsgálat, uh képpel.
Ez összesen 74ezer Ft.
A szülésért 140ezret adtunk mert indítani kellett, császárral befejezve.
A többi vizsgálat tb alapon volt. Amniocentézis volt. Vérvételt a genetikai rendellenességek kiszűrésére nem kértünk.
vizsgálatok alkalmanként 12 ezer, összesen mindennel együtt 100 ezer
szülésnél 120 ezret adtunk az orvosnak, 40et a szülésznőnek
panoráma teszt 280 ezer
VIP szoba 60 ezer
Köszönöm mindenkinek aki megtisztelt a válaszával.
Helyileg Nagykanizsa mellett lakom, itt talán kicsit olcsóbbra jön majd ki mint pl a fővárosban :)
Budapesten szültem 2 éve.
10 e vitsgálatonként.(vitsgákat, uh képpel benne volt az árban) Az 120 e volt.
Nstre vérvételre a kórházba jártam így az tb alapon ment
Tiszteletdíj 100 e
Program császár volt, így szülésznőt nem fogadtunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!