35 hetes vagyok, és állandóan mocorog a babám. Ugye nem
baj, hogy ennyit mozog?
Figyelt kérdés
Mindegy hogy ülök, állok, fekszem, megyek. Egész nap ha összeggésében fél órára megáll (úgy hogy összeadom azt a nagyon kevés nyugis percét), akkor sokat mondok. Mindig nyomkodja ki magát, néha rug egyet-egyet, de inkább ficereg. Remélem nincs baja. Éjjel viszont mintha napok óta nyugisabb lenne. Kelek kb 3-4 szer, de általában csak egyet helyezkedik és nyugis. Ma olyan fél négy fele indult be, azóta meg nem akar pihizni. Már kicsit aggódom.
És ha nincs baj, ez a mocorgás azt jelenti, ilyen lesz ha megszületik is?
2008. okt. 20. 16:05
1/6 anonim válasza:
Hamarosan le fog lassulni, mert nincsen mar sok helye. Szerintem keszulj fel, hogy igen mozgekony babad lesz. Azt szoktak mondani, hogy amilyen odabenn, olyan kinnt is..
2008. okt. 20. 16:10
2/6 A kérdező kommentje:
Mindenki azt mondj, hogy le fog lassulni, ezzel áltatnak már egy hónapja. Ehelyett egyre jobban ficereg. Nem nagyon tudom elképzelni, hogy lassulna. Most sem rúg, talán egyszer rúgott meg (mondjuk akkor álltam, és úgy megtántorodtam, hogy majdnem elestem), inkább bejárja az egész hasam.
2008. okt. 20. 16:18
3/6 anonim válasza:
csak örülj hogy még mindig aktívan érzed a pöttömöt.hidd el sokan azért aggódnak mert napokig nem mozdul a bébi.az én lúrkom éjjel aktívabb és csak pár hete hogy napközben is fel-fel tűnik a pociban.én örülnék ha mindig érezném mert akkor tudom hogy még mindig jól van és jól is érzi odabent magát!
2008. okt. 20. 16:45
4/6 anonim válasza:
Szia.Nekem sem lassult be,inkább azt mondanám 1-2hete megváltozott a mozgása,van olyan,hogy szinte egész nap tolja magát ide oda :)Pár napja kevesebbet mozog,de talán azért mert készülődik kifelé :)
Ne aggódj ez biztos nem baj,sőt :)
Minden jót,boldog babavárást,könnyű szülést
38hetes kismama
2008. okt. 20. 16:45
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Örülök, mert aggódós vagyok, és ha mozog tudom hogy nincs baj. Csak furi hogy sosem pihen. Nekem is változott már most a mozgása kicsit, de az aktivitása semmit. Remélem minden ok lesz, és legalább ilyen aktivitással jön majd kifele is. :-)
2008. okt. 20. 16:54
6/6 anonim válasza:
Én 24hetes vagyok én is hasonló problémával küszködök.nekem is egész nap mozog kb.7 hete a picikém.Elég furcsa mert azt hiszem bizonyára nem érzi jól magát,de megnyugtattak hogy ez nem baj,minden rendben van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!