1 hónapos a kisfiam, és nagyon nyugtalanul alszik, állandóan mocorog. Ki tudja azért magát pihenni?
Figyelt kérdés
Hason szeret aludni, háton max. 1 órát tud aludni, aztán felbred. Általában az első órát nyugodtan átalussza, aztán elkezd mocorogni álmában, felhúzogatja a lábait, meg a kezével kinyomja magát és így el is kúszik-mászik az ágyban annyira, hogy csak a rácsvédő fejvédő miatt nem tud tovább menni, de továbbra is erőlködik, haladna tovább. Ez így megy 5 napos kora óta, annyi változott csak, hogy hamarabb eléri az ágy tetejét kúszás közben. Nem ébred fel rá, mindezt álmában műveli, csak nem tudom, hogy ez így mennyire pihentető alvás. (nekem nem az, mert én meg egész éjjel azt figyelem, hogy ébren van-e, vagy megint csak álmában erőlködik:))2009. ápr. 14. 17:00
1/2 anonim válasza:
Hát én emiatt tettem alvózsákba, igy nehezebb a kommandós kúszás:) nálunk bevált! Ő miben alszik? A védőnőm mondta hogy ha melege van, akkor is szinte próbál kikuszni a takaró alól, ha fázik meg azért nyugtalan. Gondold át az éjjeli cuccát meg a szobahőt!
2/2 A kérdező kommentje:
Rugiban alszik, de akkor majd kipróbálom én is a hálózsákot, hátha nálunk is bejön. Vékony polárpléd van duplán hajtva, azzal szoktam betakarni.
2009. ápr. 14. 17:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!