Lehet, hogy négyhós babám azért alszik nyugtalanul, mert a kezei állandóan felkeltik?
Figyelt kérdés
Álmában tépi a haját, dörzsöli fülét-szemét, már mindenre gondoltunk, azt hittük, valami komoly baj lehet, fogzás meg ilyenek. Aztán ahogy elkezdett forogni, egyszer álmában hasra fordult. Úgy aludt reggelig, mint a kisangyal! Lehet, hogy a kézmozgásai ébresztgetik fel folyton? Gyakorolja, amit ébren tud? Hasonló tapasztalatok?2009. jún. 30. 09:23
1/4 anonim válasza:
Nálunk is ez volt.
4 hónaposan elkezdett forgolódni,(minden oldalra)össze-vissza dobálta magát az ágyban, amire persze többször is felébredt.
Most 5 hónaposok vagyunk, már sokkal nyugodtabban alszik,szóval kitartás:)
2/4 anonim válasza:
Az én babám születése óta hason alszik, mert háton mindig felébredt. Ugyanis ahogy álmából egy kicsit felriad, egyből elkezd kalimpálni, ami teljesen felkelti. Mostanában, hogy már tud forogni, ha átfordul a hátára, egyből felkel. Próbáld meg hason altatni szerintem.
3/4 anonim válasza:
Szia!
Én is a hason altaláés híve vagyok több okból is: nyugodtabban tud aludni mert nem kalimpál, jótékonyan segíti a mozgásfejlődés.7 hetes a lányom és 3 hetes kora óta kúszik úgy h simán bejárja az kiságyat.:)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszke csajok, megnyugodtam, már mindenre gondoltunk. Tiszta bénák vagyunk...
2009. jún. 30. 13:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!