Igaz, hogy a kismamáknak/kisgyerekes anyáknak féláron van a jogositvány megszerzése?
Az egyik szomszéd esküdözött rá, de én nem találtam róla semmilyen infót.
Ti hallottatok ilyenről?
A legutolsó választ, a fölöttem lévőt módosítanám.
Tehát ezt:
"Nincs ilyen. Egyes autósiskolák akciózhatnak esetleg hasonlókkal, de alapvetően nincs ilyen, hogy fél áron lenne nekik a jogosítvány."
Erre:
Létezhet ilyen. Egyes autósiskolák akciózhatnak esetleg hasonlókkal, de alapvetően nincs ilyen, hogy fél áron lenne nekik a jogosítvány.
Szerintem így ez pontosabb lenne: )
Kedves 6-os! A kérdező kérdése az volt hogy igaz-e, hogy a kismamáknak-kisgyermekes anyukáknak féláron van a jogosítványt. Erre írtam, hogy ilyen nincs. De! Egyes autósiskolák akciózhatnak ilyenekkel, de alapvetően a fő kérdésére a válasz, hogy ilyen nincs.
Úgyhogy a válaszomat továbbra sem kívánom módosítani és megkérlek rá, hogy te se tedd! Mert semmi köze ahhoz, ami a kérdés volt! Köszönöm!
6 hónapos volt a lányom 2 évvel ezelőtt, amikor elkezdtem a tanfolyamot. Hát nem volt semmi kedvezményem. Olyan tényleg lehet, hogy egy-egy iskola ad valami kedvezményt különböző dolgokra, akár állandóan vagy akció szerűen. Pl. a húgom másik iskolában kapott diákkedvezményt a kresztanfolyam árából, ő is akkor kezdte, amikor én.
(Egyik előző válaszolónak: a kismamabérlet az szerintem csak Budapesten van.)
Hat nem tudom Pesten mi van. Szegedi vagyok es itt olyan van h a gyerek 2 eves koratol jar kismama bérlet.
Es kismama berletnek hivjak :) csak tudnám ki akkor a kismama.. Na mindegy. Asszem 40%os a kedvezmény ugy. (biztos van akinek ez is nagy segítség, de remelem addigra mar raferek a keromra vagy a kocsinkba, viszont amikor tenyleg kismama vtam nem mehettem bringával sem meg kocsival sem bírtam..)
A jogsi sztem esélytelen h alapbol barna, de leeht h akció kereteben van olyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!