Drágább, használt babakocsi féláron (kb 45), vagy ugyanennyiért új, de olcsóbb kategóriás (pl. raf-pol, kunert silver, tomas)?
Melyiket váalsztanátok???
Több kocist is találtam használtam kb 45 e ft körül: pl: Anmar, Adbor arte 3x3, vagy újonnan, de lengyel kocsi.
Én olcsón vettem használtat, de normális használtat, nem valami használt gagyit...
Volt egy mózeskosarasom, 3 funkciós, 17-ért vettem, 2 gyerekkel használtam, de csak mélykocsinak (mert nagy), és utána eladtam 15-ért.
Majd vettem egy sportkocsit (jane Energy) 10-ért, használtan. Nagyon jó kocsi :)
Autós hordozót meg vettem külön, mert amiket a babakocsikhoz adnak, azokat sokszor nem tesztelte senki, meg annyira picik, hogy egy 6-8 hónapos babát mér bele se tudsz rakni. Vettem Vaterán egy Römer hordozót (kicsit fakó huzattal) egy ezresért!
Nekünk Kunert VIP volt.Tökéletes volt,én nagyon szerettem.Nem csak a lengyel kocsi lehet rossz minőségű.Az egyik ismerősöm DorJan-t vett(100 ezres)1-2 hónap után eltörött a váz neki.Nekünk meg a 36000Ft-os lengyel babakocsi tökéletes volt.
Én használtat nem vennék.Nagyobb a rizikó,mint egy újnál.
Akkor újat vennék.
Nekem az elsőnél Retrus, a másodiknál Chipolino lett véve, mindkettő ugyanannyiért. A Retrust szerettem, a Chipolino meg úgy kupac ahogy van.
Kedves utolsó!
Ne haragudj, de milyen három kérdés?? A kunert silvert ma látta először, ezen az oldalon kérdezett róla valaki. Azért mert egy kocsiról van szó..nem értem mi a gond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!