Babakocsi: új vagy használt?
Szia!
Akkor inkább új.Vagy olyan használt, amibe max. 5ször tolták ki a picit. (de ez ritka, mint a fehér holló)
Tényleg,ha a pénz nem akadály, akkor nem tudom, mi a kérdés. Hagyd meg a használtat olyanoknak, akiknek nincs újra pénzük, úgyis van egy csomó dolog, amit nem lehet használtan megvenni (pelenka, kencék, törölközők, mittudomén..)
Legyen ez jótékonykodás a részedről, és ha már nem kell az új, add be egy baba-bizományiba. Vagy ajándékozd el.
Szia,
Szerintem az igazi ha újat vesztek, mert ha több babára tervezitek akkor igen sokat kell még szolgálnia, míg a használtat ki tudja mennyi ideje használták már....(mert ugyebár mondhatnak egy elsőbabás, laikus vevőnek bármit..)
Ha meg pénz nem akadály akkor valóban nem kérdés....minden kisbaba megérdemli hogy mindenből a legjobbat kapja, amit csak a szülei meg tudnak teremteni. Nem azt mondom hogy a használt nem jó, csak ha megteheted az újat akkor miért ne legyen új?
Szia! Szerintem nem kérdés, ne hallgass senkire, vegyetek új babakocsit! Szépet, praktikusat, amiylen Neked tetszik, amilyet szeretnél, amit a kistesó is tud majd használni. Ilyen esetben jó befektetés, hidd el!
3 gyerekes anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!