Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Baby sound szívhang figyelőről...

Baby sound szívhang figyelőről vélemények? Vagy angelsoundról?

Figyelt kérdés

Ajandekba kapjuk, kivansi vagyok mennyire jo. Aggódósak vagyunk ( nyomós okok miatt) igy meglepnek ezzel , ki hasznalta? Mikortol? Az nap amikor megérkezik 11+3 hetes leszek

Neten 2 helyen olvastam róla. Egyik helyen 10-12 héttől írják. Másikon ugyanerre a készülékre 14-16 hetet írnak.

Angelsound is erdekel, mert lattam h hasonló árban vannak, valszeg ugyanazz tudják.

2017. aug. 29. 19:02
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Meglett, egeszen a micsodamnal szinte :)
2017. aug. 31. 10:29
 22/23 anonim ***** válasza:

Vaaaa! De szupeeer!!! Hat igen jól lenn!:) ugye ő még kis pöttöm, így lenn még nagyon elfér! Én a 18.hét végen járok, és a héten a hasam alján találtam meg!:):)

Úgy örülök, hogy nem estél kétségbe, hanem újra próbáltad! Most már meglesz hamar legközelebb!

Nagyon boldog Babavárást!:)

2017. aug. 31. 18:42
 23/23 A kérdező kommentje:

Igen lefekves elott ujra megnezzuk. Sztem rasegitett az édesség is meg h vastagon kentem be a hasam :)

Boldog babavarast. Koszi ,h velem.orulsz :))♡♡

2017. aug. 31. 19:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!