Baby sound szívhang figyelőről vélemények? Vagy angelsoundról?
Figyelt kérdés
Ajandekba kapjuk, kivansi vagyok mennyire jo. Aggódósak vagyunk ( nyomós okok miatt) igy meglepnek ezzel , ki hasznalta? Mikortol? Az nap amikor megérkezik 11+3 hetes leszek
Neten 2 helyen olvastam róla. Egyik helyen 10-12 héttől írják. Másikon ugyanerre a készülékre 14-16 hetet írnak.
Angelsound is erdekel, mert lattam h hasonló árban vannak, valszeg ugyanazz tudják.
2017. aug. 29. 19:02
1/23 anonim válasza:
angel sound van nekünk, terhesen használtam mindig amikor aggódtam (nekünk is volt egy vetélésünk előzőleg). 11. héten hallottam már vele, nem tudod összetéveszteni, sokkal gyorsabb mint a sajátod.
2/23 A kérdező kommentje:
Es ha esetleg nem találom napokig akkor biztos h nincs is már szívhangja vagy csak elbújik?
Azt mondta valaki egyszer, h már az is jó ha a koldokzsinór hangját hallom. Na de az milyen?:)
2017. aug. 29. 19:38
3/23 anonim válasza:
a köldökzsinórt én is sokszor hallottam, még 30+ hetesen is volt hogy úgy fordult hogy csak azt hallottam. olyan gyors mint a szívverése, de "susogósabb". mintha víz alatt hallanád vagy nem is tudom. de egyértelműen meg tudod különböztetni :) az elején ha nem hallod nem gond, mert akkor még annyi helye van hogy simán elbújhat :)
4/23 anonim válasza:
Nekünk Angelsound van. Szerintem nagyon jó, sajnos tavaly volt, aki a 38. héten vesztette el a babáját, így mi mindenképpen vettünk.
5/23 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm a segítséget.:) tehat ha a szivhangot nemis de a koldokzsinort hallom mar az is jó😄😊☺☺
2017. aug. 29. 19:48
6/23 A kérdező kommentje:
4# neked is koszi. Ugy gondolom ha hallanam neha h dobog a szive nyugodtabb lennek. Mert ez h havi 1x hallom engem kikeszit :(
2017. aug. 29. 19:49
7/23 anonim válasza:
Engem is kikészítene, ezért vettük meg mi is. Ráadásul, nem kell feleslegesen a védőnőhöz sem járni. Az a tappancs vagy mi amit a hasamra akart tenni, ugyanaz, mint az Angelsound. Ezt csak azért mondom, mert neki sincs UH-ja , így itthon hallgatok inkább szívhangot.
8/23 anonim válasza:
Nekem angelaounds volt és kb a 14 héttől vagy utánna hallottam csak már tiszta pánik voltam :D utánna vettem egy másik fajtát és azzal egyből megtaláltam azóta is csak azzal hallgatom :)
9/23 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen. Igyekszem nem pánikolni ha nem találjuk meg egybol :)
2017. aug. 30. 08:18
10/23 anonim válasza:
Angelsounddal a 8. héttől hallottunk, de kezdetben csak a férjem találta meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!