Szerintetek hallanám a baba szív hangját sztetoszkóppal?
Kevés háztartásban van otthon sztetoszkóp... Ám doppleres szívhangfigyelőt sok kismama használ, én a 14. héttől azzal megtaláltam. Amúgy 16 hetesen még egyáltalán nem kell érezni magzatmozgást.
Rákerestem most kíváncsiságból, amúgy azt írják, hogy sztetoszkóppal nem lehet megtalálni egész terhesség alatt.
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhe..
Nekem van és nem találtam vele.
Egyébként pont 17 hetes volt, amikor éreztem az első megmozdulást, kis türelem és hamarosan te is érzed majd.
Nekünk van itthon "normális" fajta, mert a férjem orvos, de semmit nem hallani még vele, 21 hetes vagyok. Mi is vettünk AngelSoundot a 8. héten, azzal viszont azóta halljuk és nagyon megnyugtató.
De a 15-16. héten kezdtem érezni én is a magzatmozgást, hátha te is lassan érezni fogod most már. De ha nem, az sem gond, nővérem is csak a 20. hét után érezte.
Szerencséd van akkor :), mi a 75 ezer forintos fonendoszkóppal sem halljuk. :D
Pedig doplerrel 3-4 mp alatt megvan. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!